Mirela Vaida le ia apărarea soților Vulpița și Viorel: „Ce au făcut oamenii ăștia, au luat pâinea cuiva?”

Mirela Vaida le-a luat apărarea celor doi soți din Blăgești pe care i-a făcut celebri, Vulpița și Viorel.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Mirela Vaida le ia apărarea soților Vulpița și Viorel: „Ce au făcut oamenii ăștia, au luat pâinea cuiva?”


In articol:

Viorel și Vulpița au ajuns unul dintre cele mai celebre și controversate cupluri din România. Povestea lor de iubire cu năbădăi a ajuns în primele pagini ale presei și în atenția a milioane de telespectatori care se întreabă ce se va alege, până la urmă, de cei doi soți din Blăgești.

Deși au mulți susținători, Viorel și Vulpița nu sunt tocmai pe placul tuturor. Multe persoane cred că nu ar trebui să mai apară în emisiunea care i-a făcut celebri ți îi critică dur. Mirela Vaida le-a luat apărarea celor doi protagoniști care au devenit celebri în urmă cu cinci luni și continuă să țină primele pagini ale presei.

Mirela Vaida le ia apărarea soților Vulpița și Viorel: „Ce au făcut oamenii ăștia, au luat pâinea cuiva?”

Lumea e in închistată în dușmăanie, răutate. Ce au făcut oamenii ăștia? Au luat paine cuiva, au luat cuiva talentul? Lumea se uită pentru relaxare, pentru entertainment (...) Nimeni nu a zis că îi promovăm că sa ii dăm de exemplu...Acum dacă li se propune să facă o piesă,  câți ca ei ați refuza daca ati fi puși în așa situație?”, a spus Mirela Vaida în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

fara descriere

Vulpița și Viorel și-au revăzut fetița după o lungă perioadă

Vulpița a avut parte de unul dintre cele mai emoționante momente din viața ei. După luni întregi în care a stat departe de fiica ei, tânăra din Blăgești și-a revăzut copila, iar momentul în care a stat față în față cu aceasta a emoționat o țară întreagă.

Veronica și Viorel s-au întors în localitatea natală pentru a-i face o surpriză fețiței lor cu ocazia Zilei de 1 Iunie. Ambii părinți au postat ulterior fotografii pe rețelele de socializare, în care apar alături de copila lor, Maria, pe care au lăsat-o alături de bunici. 

Citeste si: Vulpița și Viorel Stegaru, atac la adresa lui Jador. Fostul concurent de la Puterea Dragostei o va lua razna când va auzi mesajul

fara descriere

În momentul în care și-a văzut mama, fetița a fugit imediat în brațele ei, iar bucuria pe care au simțit-o toți trei în momentul reîntâlnirii a fost de nedescris. 

”O iubesc”, a scris Veronica în dreptul imaginii. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate