Miss Romania, în lacrimi! Motivul pentru care frumoasa femeie nu s-a putut opri din plans pe scenă! VIDEO EXCLUSIV

Aseară, la Bucharest Fashion Week, s-a desemnat şi cea mai frumoasă reprezentă a Evei de pe plaiurile mioritice!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Luni seara, românii şi-au desemnat cea mai frumoasă femeie din ţară! Într-o finală cu 14 fete, a câştigat până la urmă Valeria Vornicescu din Chisinău!

fara descriere

În vârstă de 20 de ani, superba reprezentă a Evei a excelat în toate cele trei probe ale concursului! Valeria a fost pur şi simplu superbă în costumul popular al Cristinei Purdescu, a tăiat apoi  răsuflarea bărbaţilor în costumul de baie roz, ca în final, să termine competiţia într-o rochie vaporoasă de culoare bleu! (intră să vezi ce pictorial incendiar a realizat Miss România)

Miss România a plâns pe scenă! ”Abia realizez ce mi se întâmplă”

”Sunt emoţionată, abia realizez ce mi se întâmplă cu adevărat. Anul trecut, în cadrul aceluiaşi concurs, am luat titlul de Miss Fotogenie, dar nu mi-am pierdut speranţa că într-o bună zi, voi şi câştiga! Poate tocmai de aceea, acum, am dat tot ce am avut mai bun din mine în timpul competiţiei, am avut încredere în mine şi în final am fost anunţată ca deţinătoarea a marelui titlu! Sunt atât de marcată de succes, încât, nu pot să mă opresc din plâns”, a spus Valeria pe scenă, la final, cu ochii în lacrimi, la defilarea în faţa publicului!

Concursul a avut loc în cadrul Bucharest Fashion Week. Acum trei ani, titlul Miss România l-a obţinut o altă moldoveancă, Kristina Ciasovschih, iar în acest an, Vice Miss of Miss Romania 2018 a fost aleasă Katerina Emelianov, semn că domnişoarele din Republica Moldova fac legea în acest moment în concursurile de frumuseţe.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate