Mister rezolvat în cazul Caracal. Desfășurătorul apelurilor făcute de Dincă i-a lămurit pe anchetatori

Dincă a oferit detalii inedite despre averea sa, problemele din viața de familie, dar și despre planurile pe care le are în viitorul apropiat.


In articol:

Mister rezolvat în cazul Caracal. Desfășurătorul apelurilor făcute de Dincă i-a lămurit pe anchetatori
Mister rezolvat în cazul Caracal. Desfășurătorul apelurilor făcute de Dincă i-a lămurit pe anchetatori

Rechizitoriul din cazul Caracal scoate la suprafață detalii inedite, neaduse în fața publicului până în momentul de față. Anchetatorii au descoperit amănunte interesante din viața de cuplu a familiei Dincă care, corelate cu înregistrările făcute de procurori, aduc în fața oamenilor o altă situație. 

Dincă și-a agresat soția Procurorii menționează că tensiunile au atins cote maxime în cuplul Dincă în momentul în care soția criminalului din Caracal a ascuns de soțul ei o sumă impresionantă de bani.

„În perioada de o lună în care soția inculpatului s-a aflat la domiciliu, relațiile dintre cei doi soți par a fi fost normale, conform susținerilor ambilor, până în ziua în care, descoperind faptul că martora DINCĂ ELENA deține un card în euro despre care nu avea cunoștință, inculpatul a avut un conflict spontan cu soția, în decursul căruia o agresează și o alungă din locuință.

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu a primit imagini cu fiica ei! ”Este ea în poză, sunt convinsă” Unde a fost surprinsă fata și cum arată acum

Ulterior, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a menționat că s-a hotărât să divorțeze în momentul în care a văzut că soția ignoră zecile de apeluri pe care acesta i le-a dat, afirmație infirmată însă de listingul apelurilor efectuate de la postul său telefonic pentru acea perioadă”, se precizează în rechizitoriu.

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

Mister rezolvat în cazul Caracal. Desfășurătorul apelurilor făcute de Dincă i-a lămurit pe anchetatori
Mister rezolvat în cazul Caracal. Desfășurătorul apelurilor făcute de Dincă i-a lămurit pe anchetatori

Averea lui Gheorghe Dincă

Criminalul din Caracal a trecut peste presupusul moment tensionat și și-a sfătuit soția să bage divorț pentru ca averea strânsă de ei să nu se risipească, dar și pentru ca toti ceilalți membri să fie protejați de acțiunile autorităților.

Averea lui Dincă trecută în rechizitoriu:

-teren intravilan 1.184 mp – 17.760 euro
-teren intravilan 3.076 mp – 53.800 euro
-teren intravilan 1.856 mp – 27.840 euro
-4 autoturisme – 5.000 euro
-40 tone fier – 5.230 euro
-1.775 lei, bani găsiți în casă

Cuvintele lui Dincă fac lumină în cazul Caracal

Gheorghe Dincă a fost înregistrat de procurori în timp ce trasa familiei indicațiile pentru ca viitorul apropiat să fie unul liniștit.

Deși a lăsat impresia în multe rânduri că acțiunile sale, care au îngrozit România, pot fi puse pe seama controlului pierdut, Dincă este alt om în discuțiile cu familia.

Stăpân pe sine și pe situație, Gheorghe Dincă îi spune fiului său care sunt următorii pași pentru ca situația să nu scape de sub control.

„Își fac și ei meseria, ce... oamenii vin pentru dezbateri, pentru show și pentru asta... înțelegi? Vorbește calm și vezi-ți de treabă, nu răspunzi că nu sunteți obligați să răspundeți. Nu mai dați declarații că nu aveți nevoie să dați, eu răspund pentru faptele mele.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu face noi dezvăluiri în cazul Caracal ”Familia lui Dincă nu se mai regăsește în rechizitoriu”

Pe tine te cheamă Dincă Gheorghe-Daniel, nu ai nicio treabă cu tata și tu și mama și... că sunteți cu mine și că nu m-ați uitat și aia... dom'le e tata și asta e, dar în rest nu tată, nu aveți voi nicio treabă, voi ca să.. întotdeauna voi trebuie să vă depărați de mine, ai înțeles?

Ce să-i facem, el a făcut-o, el o trage și cu asta basta. Treaba lui, să răspundă! Luați-l pe el la întrebări! Voi nu aveți ce să răspundeți, ce să dați. Las' că ajung eu cu televiziunea: cu luatul, cu datul, cu banii.. Fă urgent și bagă divorțul", ar fi spus Dincă familiei sale, potrivit rechizitoriului.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Vlad Voiculescu, ultimele declarații despre reîntoarcerea sa în fruntea Ministerului Sănătății: „Nu exclud întoarcerea mea”

Un bolnav decedat este plimbat cu targa prin curtea Spitalului Colentina de doua cadre medicale echipate în combinezoane!

Fiica lui Nicușor Dan a ieșit pozitiv la testul COVID! Primarul Capitalei trebuie să stea 14 zile în izolare: „Eu am ieșit negativ la testare”

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

Gâdea aruncă bomba: Este o informație care va aduce un cutremur major

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies