Misterul pozei de la înmormântarea actriței Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a fost înmormântată duminică în cimitirul din Piatra Neamț, acolo unde în urmă cu câțiva ani a fost dus și soțul acesteia.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre


In articol:

 

Din cauza regulilor impuse de pandemie, la înmormântarea marii actrițe Draga Olteanu Matei au fost mai multe flori decât oameni, pentru că așa și-au luat rămas bun prietenii și fanii.

Lângă sicriul alb, înconjurat de coroane cu flori albe , au fost așezate și câteva tablouri cu actrița. Sunt imagini din tinerețe, așa cum arăta Draga Olteanu Matei când a jucat în filmele care au făcut-o atât de iubită de public.

De altfel, chiar așa și-a dorit și ea să apară în poze, tânără, din perioada în care juca atât pe scenă cât și în filme. Nu a vrut ca pozele cu ea să fie din ultimii ani de viață, după ce se retrăsese din lumina reflectoarelor.

Citeste si:Cristi Brancu aruncă bomba! Adevărata cauză a morţii actriţei Draga Olteanu Matei. E vorba despre un medicament

inmormantare Draga Olteanu matei
Draga Olteanu matei a fost inmormantata duminica[Sursa foto: ziarpiatraneamt.ro]

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Un travestit a ţepuit bărbaţii pe bandă rulantă. „Am cunoscut-o pe Delia pe Facebook, ea m-a abordat…” - bzi.ro

“La UNITER, ..se dau acolo fotografiile celor care au dispărut... Nu se gândește nimeni că acei oameni au fost cunoscuți în rolurile pe care le-au avut, nu ca oameni în viața reală, care au imbătrânit. I-am și spus lui Cramitru, nu mă pune pe mine asta de acum, pune-o p-aia care a fost și a jucat....acela e chipul pe care îl știu și l-au iubit oamenii...”,  i-a spus actrița, Irinei Păcurariu, într-un interviu pe care i l-a data acesteia în vară.

Tot atunci, Draga Olteanu Matei i-a dat jurnalistei de la TVR și singura sa poză din tinerețe.  ”Acesta este singura fotografie a doamnei Draga Olteanu Matei din studenție. Mi-a dat-o și mi-a spus: “Ia-o, eu nu mai am ce mai face cu ea!”, a povestit Irina Păcurariu pe pagina sa de Facebook.

Așa că acum, lângă sicriul alb al actriței Draga Olteanu Matei au fost așezate câteva tablouri cu imagini cu marea artistă în rolurile sale din tinerețe.

Citeste si:Legătura neștiută dintre Draga Olteanu Matei și Stela Popescu! Cele două mari actrițe au împărtășit un destin comun DEZVĂLUIRI

 

Ultima dorință a actriței Draga Olteanu Matei! Cum a fost îmbrăcată

Apropiații spun că actrița Draga Olteanu Matei și-a pregătit totul dinainte pentru ”ultimul drum”. Dacă locul său de veci era pregătit deja acolo unde este înmormântat și soțul ei și unde, pe crucea de marmură se află și poza atriței, dar și numele ei scris, se pare că a stabilit și cum a vrut să fie îmbrăcată înainte de a fi așezată în sicriu. Conform apropiațiilor, citați de presa din Neamț, Draga Olteanu Matei își pregătise hainele de înmormântare: cele cu care fusese îmbrăcată în urmă cu aproape 50 de ani în ziua cununiei cu Ion Matei. 

Draga Olteanu matei cruce
Poza cu Draga Olteanu Matei de pe crucea de la mormant

Povestea pozei de pe crucea de la mormântul actriței Draga Olteanu Matei

Șipoza de pe crucea de la mormântul actriței , în care aceasta apare alături de soțul ei, medicul Ion Matei, are o poveste deosebită. Chiar Draga Olteanu Matei a povestit cu ani în urmă când a fost făcută poza.

”Este o poză pe care am făcut-o în drum spre Sfântul Mormânt, spre Ierusalim. Ne-am oprit la un chioșc de fructe și până ce și-au cumpărat ceilalți colegi ce au vrut, eu cu bărbati-miu am folosit prilejul să ne mai îmbrățișăm o dată. Iubesc foarte tare poza asta”, a povestit Draga Olteanu Matei despre poza care se află pe crucea de la mormântul soțului ei. 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida, afectată teribil de moartea celebrei actrițe Draga Olteanu Matei: ”Un om cu un suflet extraordinar”

Oana Pellea, un ultim omagiu după moartea actriței Draga Olteanu Matei: „Tare drag i-a fost lui tata de ea”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Este total interzis! Raed Arafat, anunţ la scurt timp după ridicarea restricţiilor

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Vin stimulentele de risc pentru bugetari. Ce a anunțat Raluca Turcan

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies