Misty, dărâmată de moartea lui Mihai Constantinescu: „Mi-a luat apărarea atunci când o țară întregă mă judeca”

Misty a scris un measj emoționant pe pagina ei, după ce Mihai Constantinescu a murit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Misty și Keo au fost foarte apropiați de Mihai Constantinescu și de soția lui. Puții știu că fiica lor, Arya, a fost botezată de artistul care s-a stins ieri, după câteva luni petrecute pe patul de spital.

Misty suferă enorm și însă îi este greu să creadă că Mihai Constantinescu a murit.

„Mihai mi-a luat apărarea atunci când o ţară întreagă mă judeca, deşi nici nu mă cunoştea încă… Mi-a spus, mai târziu când ne-am cunoscut, ca el a simtit ca sunt o fată cu suflet bun si ca merit să fiu iubită de Cosmin si fericită cu el. L-am iubit si l-am apreciat enorm. De mică, cântam “Iubiţi şi câinii vagabonzi“, “O lume minunată”… si ce copil Nu îi cunoştea cântecele? Ca mai târziu să fiu în familie cu Mihai, să am onoarea în viata, de a-l avea ca nas pentru fetiţa mea… 🙏🏻Ne este foarte greu sa vorbim despre el la trecut… Încă nu ne vine să credem şi îmi pare nespus de rău ca a plecat asa devreme…

As fi vrut să îl cunoască si, cum îi spunea Mihai, “Pisi mic” (Arya), măcar pe jumătate cat am avut eu ocazia şi şansa… să se fi bucurat de cel mai minunat om, artist, prieten şi nas pe care îl putea avea pentru ea… Arya, va şti, prin noi… Noi ne vom aminti de tine întotdeauna şi vei fi în continuare prezent în inimile noastre la fiecare masă pe care o vom avea în familie, de fiecare sărbătoare. Te iubim şi sperăm ca îţi vei găsi liniştea, acolo undeva sus… #RIP”, a scris Misty pe reţelele de socializare.

Citeste si: Mesajul emoționant al Angelei Similea după moartea prietenului Mihai Constantinescu: ”În această perioadă are mare nevoie de ajutor și de la noi!”

fara descriere

Prima declarație a soției lui Mihai Constantinescu, după ce artistul a murit

„În aceste momente nu pot sa vorbesc. Sunt devastata, distrusa. Este adevarat, Mihai a murit!”, a declarat soția lui Mihai Constinescu plângând în hohote, pentru WOWbiz.

Mihai Constantinescu a murit marți seara, 29 octombrie, în jurul orelor 19:10. Din primele informații, artistul ar fi făcut un stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale, nu a mai putut fi salvat.

Din primele informații, el ar fi fost resuscitat timp de 50 de minute de către medici, înainte de a fi pronunțat decesul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate