Moarte suspectă în Suceava! Un băiețel de 9 ani s-a înecat într-o piscină gonflabilă din curte, deși știa să înoate de la 4 ani

Moarte suspectă într-o comună din Suceava. Un băiețel în vârstă de 9 ani din Sfântul Ilie, Suceava, s-a înecat într-o piscină gonflabilă din curte, când se juca cu fratele lui mai mare, autist.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Moarte suspectă într-o comună din Suceava! Un băiețel de 9 ani din Sfântul Ilie, Suceava, s-a înecat într-o piscină gonflabilă din curte, când se juca cu fratele lui mai mare, autist. Victima știa să înoate, așa că nu se știe cum a fost posibil să moară înecat într-o piscină în care apa avea doar 60 de centimetri. 

Băiețelul și fratele lui, de 11 ani, erau împreună într-o piscină gonflabilă în care era apă cu o adâncime de 60 de centimetri. Deși știa să înoate, puștiul s-a înecat. Mama celor doi copii era în casă și a văzut pe fereastră că băiatul e inert, în apă. A sunat repede la 112, dar victima nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare, fiind constatat decesul.

Moarte suspectă în Suceava! Un băiețel de 9 ani s-a înecat într-o piscină gonflabilă din curte, deși știa să înoate de la 4 ani

Potrivit jurnaliștilor de la adevarul.ro, piscina în care s-a înecat băiatul din Suceava are o înălțime de 80 de centimetri și un diametru de 370 de centimetri. Apa avea 60 de centimetri adâncime.

Băiatul cel mare, diagnosticat cu autism, nu și-a putut alerta părinții pentru că nu a realizat că fratele lui mai mic se află în pericol.

Citeste si: La numai un an, David duce o luptă crâncenă cu maladia secolului. Cu un simplu SMS îi poţi salva viaţa!

Citeste si: Criminalul din Făget ar fi consumat droguri! Ce s-a găsit în sângele lui, în urma testelor

Citeste si: Fosta soție a lui Ionuț Jaguarul e distrusă: ”Odihnește-te în pace, suflet drag!” Nella și-a pierdut într-un cumplit accident o foarte bună prietenă

Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar pentru a afla ce s-a întâmplat și a stabili cum a murit băiatul care știa să înoate de 5 ani. Pe trupul lui nu au fost găsite urme de violență. Există posibilitatea ca băiatul să fi suferit de alte afecțiuni, motiv pentru care i s-a făcut rău în timp ce se afla în piscină, și s-a înecat.

sursa foto: Pixabay

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate