Vedete

Moment important, azi, in procesul lui Patrick Ekeng, fotbalistul dinamovist mort pe teren in urma cu mai bine de doi ani! Medicul de pe ambulanta va fi, in sfarsit, judecat! Ce acuzatii dure i se aduc

Incredibil, medicul Mihaela Duta este singurul acuzat in acest caz!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

In 2016, moartea lui Patrick Ekeng a indurerat lumea fotbalului romanesc! Jucatorul african a decedat pe teren, chiar in timpul meciului Dinamo-Viitorul, lasand in urma multe semne de intrebare, in special cele legate de starea lui de sanatate si de analizele precare efectuate in perioada transferului la echipa din Sos. Stefan cel Mare.

Cu toate acestea, doctorii de la Institutul de medicina sportiva sau Liviu Batineanu, medicul de la Dinamo, nu au fost aratati cu degetul in dosarul mortii jucatorului, ci, in mod surprinzator, doar o singura persoana va fi adusa in fata magistratilor! Este vorba despre Mihaela Elena Duta, doctorita de pe salvarea care l-a transportat pe Ekeng de la stadion la Spitalul de Urgenta! Femeia este acuzata ca nu i-ar fi facut fotbalistului procedurilele de resuscitare si, astfel, l-ar fi lasat balta, desi acesta ar fi putut supravietui! (imagini socante de la mormantul lui Ekeng. nimeni nu se astepta la asa ceva)

Incepe sa se faca dreptate in cazul lui Patrick Ekeng! Medicul acuzat nu a venit la termenul anterior

“Fara a evalua complet starea pacientului, Mihaela Duta nu a dispus initierea niciunei manevre de resuscitare, fotbalistul fiind urcat in ambulanta.
 

Mai mul decat atat, desi pe parcursul transportului, ca urmare a instalarii defibrilatorului aflat in dotarea ambulantei, a fost confirmata fibrilatia ventriculara in care se afla pacientul Patrick Ekeng, medicul Duta Mihaela Elena nu  a initiat nici de aceasta data manevrele de resuscitare”, sunt punctele de vedere ale anchetatorilor, citati de gsp.ro

La mai bine de doi ani de atunci, in sfarsit, azi, la orele pranzului, va incepe cu adevarat procesul lui Ekeng, la Judecatoria Sectorulul 2! Mihaela Elena Duta a fost chemata sub acuzatia de ucidere din culpa si va trebui sa prezinte punctul ei de vedere, in conditiile in care la termenul anterior, nu s-a prezentat, avocata ei argumentand ca “are un copil in varsat de doar doua luni”!

Citeste cum va pleda Mihaela Elena Duta doar pe stirilekanald.ro

Galerie foto