Momente cumplite pentru Vulpița, după ce a ajuns la București! Cu lacrimi în ochi, soția lui Viorel Stegaru a spus tot adevărul: ”Mi-a zis să fac avort”

Vulpița și cu soțul ei, Viorel Stegaru, s-au întors la Capitală.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Vulpița și cu soțul ei, Viorel Stegaru, s-au întors la Capitală.

Soții Stegaru au decis să se întoarcă la București, la emisiunea care i-a făcut cunoscuți, după mai bine de două luni. Veronica a izbucnit în larcimi, în momentul în care a pășit în platoul emisiunii, iar motivul este unul șocant.

Vulpița în lacrimi la televizor


In articol:

Viorel Stegaru și Vulpița au decis să plece acasă, în Blăgești, acolo unde a început povestea lor de dragoste. Dar această decizie nu a fost una definitivă, pentru că Veronica și soțul ei s-au întors la Capitală și au mers la emisiunea unde este moderatoarea Mirela Vaida. Se pare că cei doi soți au decis să plece de acasă, după ce mama lui Viorel ar fi acuzat-o pe Vulpița că poartă în pântece copilul altui bărbat. Totodată, se pare că aceștia vor să rămână definitiv la București și să își creeze un viitor aici.

Citeste si: Vulpița i-a dat ”accept” unui puști musculos, noaptea, când Viorel dormea! Tânărul a înregistrat-o și a făcut imaginile publice! Veronica a călcat iar strâmb! VIDEO

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Vulpița este acuzată de socri că nu ar fi rămas însărcinată cu Viorel Stegaru: "Au văzut filmulețul cu ea pe câmp"

Vulpița în lacrimi la televizor
Vulpița în lacrimi la televizor

Însă, în momentul în care Veronica a pășit în platou și a început să povestească despre cele întâmplate în ultima perioadă, femeia a izbucnit în lacrimi. Se pare că motivul principal ar fi acela că soacra ei i-a spus în urmă cu ceva timp, atunci când a aflat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, că nu este al ei și că nu trebuie să îl păstreze.

”Mi-a zis să fac avort”, a spus Veronica, după ce a izbucnit în plâns în direct!

La auzul acestor vorbe, tânara a mers imediat și i-a spus lui Viorel de cele întâmplate și împreună au decis că este momentul să părăsească comuna și să se întoarcă la Capitală.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Cum arată acum soția lui Viorel Stegaru, însărcinată în trei luni. Ce mesaje a primit din partea internauților

Manuela de la ”Puterea Dragostei” a debutat în muzică! L-a înnebunit pe manelistul care era amorezat de Vulpița

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies