Momente de groază pentru o polițistă din București! Polițistă împușcată în misiune

O polițistă a ajuns la spital în această dimineață.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Momente de groază în această dimineață în Capitală. O polițistă a ajuns marți dimineață la spital, după ce s-a împușcat din greșeală, în timpul unei intervenții.


In articol:

Operatorii de la 112 au primit un telefon în care cineva anunța un furt dintr-un apartament din sectorul 1. Un echipaj a ajuns la fața locului, însă nu a fost găsit nimeni.

În momentul în care polițista a băgat înapoi pistolul în teacă, aceta s-a declanșat și un glonț a lovit-o în coapsă.

Potrivit surselor, starea ei este stabilă.

Citeste si: Descoperire șocantă într-un bloc din Târgu Jiu! Femeie mumificată, găsită lângă nepoata ei

Citeste si: Imagini incredibile cu Raluca Guslicov din Trăsniţii ! Și-a făcut de cap, goală, la plajă

Citeste si: Ce se va întâmpla cu bărbatul care a cauzat accidentul din Tulcea în care a omorât 4 persoane, în timp ce era live pe Facebook

Ce s-a întâmplat la spital cu polițistul care l-a convins pe Gheorghe Dincă să își recunoască faptele criminale?! Omul legii a mers la ortopedie! Am aflat motivul EXCLUSIV

Polițistul care l-ar fi convins pe Gheorghe Dincă să dea o declarație în cazul Alexandrei și Luizei a ajuns la spital.

 

În urmă cu câteva zile, polițistul care l-a determinat pe Dincă sa recunoască faptele pe care le-a comis, în speță uciderea Alexandrei și a Luizei, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Craiova.

Surse din Caracal susțin că Marius Preda s-ar fi dus la unitatea medicală din cauza unui incident petrecut în casă. ”El a fost văzut la secția de ortopedie, în urmă cu câteva zile”, au dezvăluit persoane din localitate în presă.

Polițistul care l-a convins pe Gheorghe Dincă să vorbească, la spital! Are probleme locomotorii

Polițistul care l-a convins pe Gheorghe Dincă să vorbească a ajuns la spital, cu probleme locomotorii serioase. Din ultimele informații, se pare că Marius Preda s-ar fi lovit la picior atât de tare încât, după primele investigații, se pare că ar avea câteva ligamente rupte. Deocamdată, bărbatul nu a rămas la clinică, însă a fost supus unor investigații amănunțite și i s-a recomandat repaus total.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate