Imagini incredibile cu Raluca Guslicov din Trăsniţii ! Și-a făcut de cap, goală, la plajă

Raluca Guslicov, actriţa care interpretează rolul psihologului Teodora Diliman în sitcom-ul Trăsniţii şi de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase şi-a petrecut vacanţa pe litoralul românesc.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Trecută de 40 de ani, Raluca Guslicov nu etse deloc inhibată când vine vorba de a se expune la soare. Ba chiar, s-ar putea spune, chiar dimpotrivă.

Citeste si: Drama neştiută a lui „Gogoaşe”! Creierul lui funcţionează doar la jumătate din capacitatea sa: „Se chinuie să mă ţină în viaţă”

Citeste si: Teribila drama a actorului Constantin Zamfirescu. Lui “Gogoase”, cunoscut publicului dintr-un serial de comedie, i-a murit un copil si are o fetita cu o malformatie! Declaratiile uluitoare ale vedetei | DEZVALUIRI

Citeste si: Actorul Constantin Zamfirescu, din "Trasnitii": Imi e rusine ca am cantat cu tine pe aceeasi scena candva!"

Astfel, Raluca Guslicov a fost surprinsă de un cititor WOWbiz.ro care, apoi, a trimis imaginile pe adresa de pont, în timp ce se bucura de liniștea de pe plajă. Întinsă pe un șezlong, actrița nu s-a sfiit să renunțe la partea de sus a coastumului de baie pentru a avea un bronz perfect, fără urme.

fara descriere

Atentă totuși să nu dezvăluie prea multe, actrița Raluca Guslicov a avut grijă ca, după ce a renunțat la sutien, să se așeze pe burtă, expunându-și spatele la soare, și a încremenit acolo până când soarele a devenit suficient de fierbinte pentru ca ”Trăsnita” să simtă nevoia de o baie în mare, lucru pe care l-a și făcut, dar cu sutienul pus la locul lui.

Raluca Guslicov este și actriță, și cântăreață, dar e ghinionistă în amor

Interpreta psiholoagei din serialul “Trăsniţii” de la Prima TV nu este doar actriţă, ci şi cântăreaţă, Raluca Guslicov bucurându-se de un succes uriaș pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București. Cu toate acestea, deși arată senzațional la cei peste 40 de ani pe care îi are, Raluca Guslicov nu se bnucură de noroc în dragoste, ea divorțând cu ani în urmă, rămânând să își crească singură cei doi băieți. Mai mult, așa cum a mărturisit într-o emisiune TV, de la divorț încoace, Raluca Guslicov nu a reușit să își refacă viața, chiar dacă a mai avut câteva relații pasagere. În ceea ce priveşte viitorul pretendent, Raluca Guslicov a precizat, la televizor, faptul că i-ar plăcea ca omul pe care îl va întâlni să aibă capacitatea să o stimuleze intelectual.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate