Momente de panică! Oana Roman, de urgenţă la spital! Vezi ce a păţit vedeta! "M-am simţit foarte rău"

Oana Roman, de urgenţă la spital! Vezi ce a păţit vedeta!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Oana Roman are o viaţă extrem de agitată, vedeta plecând de acasă dimineaţa şi ajungând noaptea târziu, epuizată. Fosta prezentatoare tv este specialist PR la o companie şi promovează mai bine de 30 de restaurante, cluburi şi saloane de evenimente.

Mai mult decât atât, protagonista noastră este angrenată şi în alte proiecte solicitante. Nu îşi neglijează nici familia indiferent cât este de ocupată, aşa că, lesne de înţelesc, este într-un "du-te vino continuu" şi de cele mai multe ori uită tocmai de...ea.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Oana Roman, de urgenţă la spital! "Nu ştiu ce este cu mine"

Citeste si: Mircea N. Stoian demască vedetele! Dezvăluiri bombă din căsnicia Oanei Roman! "Marius este agresiv şi ar face orice să-şi apere soţia şi fetiţa" VIDEO EXCLUSIV!

Ieri, deşi avea agenda încărcată, imediat după o campanie de promovare vedeta s-a dus direct la spital. S-a simţit foarte rău două zile consecutiv aşa că a mers de urgenţă să-şi facă investigaţii.

"De două zile mă simt rău. Nu ştiu ce este cu mine. Am venit la spital să-mi fac analizele şi sper că totul va fi ok. Am ajuns direct de la un eveniment aici. Exact de la bal, la spital", a spus Oana.

Citeste si: Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare despre Răzvan Ciobanu! Vezi ce spune vedeta despre familia designerului! "Am vorbit cu părinţii lui" EXCLUSIV

Galerie foto 
Citește și:

Oana Roman, declaraţia zilei! "Am reuşit să fascinez bărbaţii din viaţa mea" Vedeta spune că niciun fost iubit nu a stat cu ea din interes!

Surpriză uriaşă! De care preparat culinar superpopular nu s-ar atinge NICIODATĂ Oana Roman? "Nici dacă m-ai plăti!"

Oana Roman, dezvăluiri incredibile din căsnicia ei! "Marius este gelos" Vezi ce îi interzice tânărul soţiei lui!

Oana Roman, speriată! A fost la spital cu micuţa Isabela şi mai mulţi oameni au atacat-o! Vezi ce a păţit vedeta! "Panica nu ajută la nimic!"

Motivul pentru care Viorel Lis nu o mai însoțește pe soția lui la aparițiile televizate! Adevărul despre starea de sănătate a fostului edil

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies