Momente de spaimă pentru toţi creştinii! Papa Francisc a căzut în timp ce se plimba! Cum se simte acum Suveranul Pontif

Papa Francisc a suferit o căzătură în timp ce mergea pe jos către reşedinţa sa de la Vatican, a anunţat purtătorul de cuvânt al Sfântului Scaun, Greg Burke.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Greg Burke a precizat că Suveranul Pontif se simte bine acum. Suveranul Pontif revenea la reşedinţa sa, Casa Santa Marta, după ce participase la o sesiune a Sinodului Episcopilor, care se desfăşoară în Aula Paul al VI-lea, situată în apropiere. Pe drum el "s-a împiedicat, a căzut şi s-a ridicat", a precizat purtătorul său de cuvânt. "Dar suntem liniştiţi, Papa este bine", i-a asigurat Greg Burke pe credincioşi.

Papa Francisc, care pe 17 decembrie va împlini 82 de ani, obişnuieşte să meargă pe jos către Aula Paul al VI-lea la şedinţele Sinodului, unde până la 28 octombrie se reunesc episcopi din lumea întreagă la o întâlnire convocată de Suveranul Pontif şi a cărei temă este tineretul, relatează Agerpres.

Papa Francisc, pe numele său real Jorge Mario Bergoglio, este cel de al 266-lea Papă din istorie. Argentinianul Jorge Bergoglio devenea Papă pe 13 martie 2013, după retragerea predecesorului său, Papa Benedict al XVI-lea. Benedict al XVI-lea, pe numele său real Joseph Aloisius Ratzinger, era primul Papă care se retrăgea de la Papa Gregorio al XII-lea încoace, care lua această decizie în 1415. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate