Vedete

Momente grele pentru Antonia! Merge zilnic la spital sa-si vada bunicul internat la Terapie Intensiva! Radu Zamfir este cel care i-a salvat viata EXCLUSIV

De câteva zile, bunicul vedetei se află în spital!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Probleme pentru frumoasă Antonia! O familistă convinsă, îndrăgita cântăreaţa suferă în aceste momente pentru una dintre cele mai iubite persoane din familia ei! Bunicul vedetei, Mihail, a fost internat de urgenţă în spital şi operat!

Surse din preajma artistei susţin că bărbatul se află la Spitalul Fundeni, sub atenta îngrijire a medicilor, după ce a acuzat dureri în zonă stomacului! (socant, cu ce boala a fost diagnosticata Mihaela Borcea)

Antonia a trecut prin clipe dificile! Ce se intampla cu bunicul ei la spital

“Totul s-a întâmplat rapid! În urmă cu câteva zile, bunicul Antoniei s-a simţit rău şi a fost internat. După o serie de investigaţii importante, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile! Din fericire, operaţia a decurs bine şi starea lui s-a mai ameliorat! Este adevărat, bătrânul se află la Terapie Intensiva, însă situaţia lui este una bună, nu au existat complicaţii, astfel că, peste puţin timp, va putea să fi transferat într-o rezervă a clinicii bucureştene!”, au povestit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro. prietenii cântăreţei, care mai susţin şi faptul că doctorul care l-a vindecat pe bărbat ar fi nimeni altul decât Radu Zamfir!

Pe de altă parte, aceleaşi surse mai spun şi că Antonia a trecut prin clipe dificile în această perioadă. Atât de mult îl iubeşte pe bunicul ei, încât abia când îl va vedea pe picioare lui, va fi sigură că totul este în regulă. Până atunci, aceleaşi apropopiati au mai dezvăluit pentru WOWbiz.ro că artista şi iubitul ei, Alex, merg zilnic la spital şi sunt foarte afectaţi de problemele de sănătate ale bărbatului!
 

Galerie foto