Momente horror la Iași! Un student a căzut de la etajul 4 al căminului! Ce făcuse în camera lui, înainte de incident! E șocant

Un student de 19 ani din Iași a căzut de la etajul al patrulea al căminului în care locuia.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Presa locală notează că în noaptea de miercuri spre joi, un student în vârstă de 19 ani care stătea în cămin a căzut de la cel de-al patrulea etaj.

Tânărul este student în primul an la Facultatea de Mecanică din cadrul Universității ”Gheorghe Asachi” din Iași. Conform Ziarul de Iași, în camera de cămin s-au strâns mai mulți studenți pentru a sărbători începutul vacanței de Paște.

Acolo, însă, tinerii au consumat băuturi alcoolice și, mai mult decât atât, au și consumat droguri. Tânărul de 19 ani rămăsese singur, moment în care s-a apropiat de geam, iar apoi a fost găsit pe caldarâm de paznic.

Citeste si: Artista din România care a rămas gravidă după ce a băut un ceai miraculos de la Ierusalim!

Citeste si: Andreea Răducan este gravidă pentru a doua oară! Ce sex va avea bebelușul

Citeste si: Costi Ioniță, imagini senzaționale cu iubita rusoaică! Cum arată bruneta sexy care i-a câștigat inima? VIDEO EXCLUSIV

Studentul a fost internat la Spitalul „Sfântul Spiridon” și a fost internat la Terapie Intensivă, secția Ortopedie. Nu se știe încă dacă studentul a căzut din greșeală sau a fost intenționat.

„A fost diagnosticat cu politraumatism prin cădere de la înălţime, declarativ s-a aruncat după consumul de marijuana, din camera de cămin, evenimentul fiind petrecut în zona Tudor Vladimirescu. A suferit traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conştienţă, fractură a bazinului, fractură complexă la nivelul piciorului drept, contuzie hepatică, contuzie pulmonară. Din cauza leziunilor suferite a fost internat la Terapie Intensivă în Clinica de Ortopedie”, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iași, potrivit Agerpres.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate