Momente sfâșietoare în fața capelei unde a fost depusă Cristina Țopescu! ”Chiar am iubit-o”

Capela cimitirului Bellu din Capitala a fost locul în care zeci de oameni s-au perindat, orele trecute, pentru a depune ultimele omagii regretatei jurnaliste Cristina Țopescu, plecată din lumea celor vii într-o însingurare deprimantă.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu, Radu Constantin


In articol:

La un moment dat, însă, printre cei îndurerați de acolo, a apărut un tânăr. Avea lacrimi în ochi și, uitându-te la el, nu îți puteai explica motivul, fiind puțin probabil să fi avut vreo legătură cu Cristina Țopescu.

Citeste si: Monica Pop, dezvăluiri despre Cristina Țopescu: ”Așa a decis ea!” Ce a spus medicul chiar în fața capelei VIDEO

Citeste si: Mama Cristinei Țopescu a dezvăluit ce se va întâmpla cu cenușa fiicei sale după incinerare! Emoționant, ce a ținut bătrâna tot timpul în mână VIDEO

Citeste si: Primele imagini de la capela unde este depusă Cristina Țopescu! Lângă sicriu este fratele ei! Cine este prima vedetă care a ajuns la cimitir FOTO&VIDEO

Cezar, pentru că așa s-a prezentat tânărul cu pricina, nu băga pe nimeni în seamă. A îngenuncheat lângă capelă, a așezat pe betonul rece o fotografie cu regretatata Cristina Țopescu și, fără să pună niciun cuvânt, a făcut, din lumânări, o inimioară. Bricheta cu care să aprindă lumânările nu îi funcționa, rămăsese fără gaz din cauza frigului pătrunzător, așa că, disperat, și-a rotit ochii în jur, căutând ajutor. L-a primit, și, recunoscător, s-a apucat să aprindă zecile de lumânări din care făcuse inima.

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

”Maică, nu ai voie să aprinzi lumânările cu bricheta, trebuie să iei focul de la altă lumânare”, a intervenit, sfătos, o băbuță, iar el, uitându-se la ea, ușor iritat, i-a replicat imediat: ”Aduceți dumneavoastră o lumânare, dacă tot vă implicați atât”. A fost destul pentru ca bătrânica cârcotașă să își ia tălpășița, iar el să aprindă în continuare și restul lumânărilor. Apoi, după o scurtă rugăciune pentru sufletul Cristinei Țopescu, s-a ridicat și, cu lacrimi în ochi, a plecat.

”Nu puteam să nu vin aici, să îi aduc omagiile mele, să nu îi fac acea inimă de lumânări și să nu mă rog pentru ea. Chiar am iubit-o pe Cristina Țopescu. Am fost și la alți artiști, dar Cristina Țopescu a fost un om cu totul și cu totul special pentru mine, era deosebită”, ne-a spus Cezar.

 

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă! Monica Pop spune că fosta jurnalistă și-a dorit să fie incinerată

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă duminică seară, după ce o prietenă, care era și vecină, a sunat la 112 spunând că nu o mai văzuse pe fosta jurnalistă din preajma Crăciunului. Vecina a intrat în curtea Cristinei Țopescu, pentru că nu mai vazuse nici o mișcare prin casă, s-a uitat pe geam și a zărit doi câini morți.

Oamenii legii care au venit după apelul acesteia la 112 au găsit-o pe Cristina Țopescu moartă, în pat, în plus, cadavrul era aproape mumificat. Se bănuiește că fosta jurnalistă ar fi murit de circa trei săptămâni.

Cristina Țopescu va fi incinerată joi, după ce miercuri dimineață, sicriul cu trupul acesteia a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Familia și prietenii susțin că fosta jurnalistă îți exprimase dorința de a fi incinerată.

 

Ce se va întâmpla cu cenușa Cristinei Țopescu după incinerare! Mama ei s-a răzgândit

Mama Cristinei Țopescu a făcut aceste dezvăluiri, după ce au apărut informații că între bătrână și frații vitregi ai fostei jurnaliste a izbucnit un scandal în momentul în care s-a aflat că se dorește incinerarea. Mama Cristinei Țopescu susține că fiica ei trebuie înmormântată creștinește lângă tatăl ei, Cristian Țopescu, în timă ce frații acesteia spun că fosta jurnalistă și-a exprimat încă din timpul vieții dorința de a fi incinerate după moarte.

Conform unui comunicat al familiei, Cristina Țopescu ar urma să fie incinerată joi, la Crematoriul Vitan Bârzești.

Cristina Țopescu a fost fiica lui Cristian Țopescu din prima căsătorie a acestuia, cu Rodica Țopescu. După divorțul de mama Cristinei Țopescu, marele cronicar sportiv a mai fost căsătorit de două ori, din ambele mariaje având câte un băiat. Cristi Țopescu, băiatul cel mare al lui Cristian Țopescu a fost cel care s-a ocupat de ridicarea de la morgă a trupului surorii lui, dar și de organizarea funerariilor. Asta deși se știe că între cele oduă rude, relațiile nu erau prea apropiate în ultima perioadă. Despre mezinul lui Cristian Țopescu, Sebastian, fiul fostului comentator sportiv cu Christel Ungar, se știe că este plecat în străinătate la studii. Cât despre mama Cristinei Țopescu, aceasta locuiește în Germania, țară unde a fugit în perioada comunismului.

 

Galerie foto 
Citește și:

Ce făcea ex-soția lui Cornel Ilie în timp ce cântărețul se juca ”de-a îndrăgosteala” cu Lidia Buble? Unde a ales Eliza să se refugieze

Sânziana Buruiană a născut! Cunoscuta vedetă a adus pe lume o fetiță

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina: „Vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi”

Radu Banciu a părăsit B1TV! Realizatorul, pus de conducerea postului să aleagă...

Bianca Comănici, postare neașteptată după ce Livian de la Puterea Dragostei a lansat noua piesă! Il atacă subtil?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies