Momente tensionate la Survivor România 2021. Acuzații grave în echipa Războinicilor, după nominalizarea lui Musty. „Nu mai pomenesc numele vostru!”

Războinicii spun de ce l-au votat spre eliminare pe Musty de la Survivor România.

Acuzații grave în echipa Războinicilor, după nominalizarea lui Musty
Musty de la Survivor Romania 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Primul meci de imunitate din această săptămână a fost pierdut de Războinici, iar concurentul care a fost propus spre eliminare este Musty. El a fost votat de Roxana Ghiță, Albert Oprea și Alin Sălăjean.

Acuzații grave în echipa Războinicilor, după nominalizarea lui Musty

După un consiliu de nominalizare tensionat, Războinicii au dat drumul unor discuții sincere în echipă. Deși cei care l-au nominalizat pe Musty încearcă să-și justifice opțiunea de vot, fratele Kamara demontează toate argumentele acestora.

Citeste si: Musty de la Survivor România, mărturisiri dureroase. Fratele lui Kamara suferă cumplit pentru mama sa: „Este foarte greu să mă gândesc la...”

Mai mult, Musty îl acuză indirect pe Alin că îl influențează pe Albert Oprea în ceea ce-l privește și că ăsta e motivul real pentru care l-a nominalizat. Totuși, Războinicul susține că nu se lasă „condus” de nimeni. „Votul meu a mers spre Musty, eu nu vorbesc pe alte căi decât sportive.

N-am nicio problemă cu persoana Musty, dar pentru mine punctele sunt importante, partea sportivă este mai importantă decât cea socială.

Musty a spus că m-am lăsat condus, dacă e părerea lui o respect, dar nu e așa”, spune Albert.

Acuzații grave în echipa Războinicilor, după nominalizarea lui Musty
Roxana de la Survivor 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Cine sunt cei patru concurenți noi de la Survivor România 2021. Un fost jucător la Steaua București intră în echipa Faimoșilor

Musty a declarat că voturile primite de la colegii săi nu au fost o surpriză. El spune că a încercat să se îndepărteze de Roxana Ghiță, Albert Oprea și Alin Sălăjean, pentru că ei sunt cei care au dorit lucrul ăsta.

„Aveam două voturi și e clar, Alin și Roxana, pentru motive care nu pot fi considerate persoanale și nici sportive. La modul personal de multe ori se bate în piept că nu ia lucrurile personal, dar așa e.(despre

Alin).

Cred că trei persoane spun că iau lucrurile personal, dar dacă nu vorbesc cu voi e pentru că voi mi-ați spus că nu mai pomenesc numele vostru. Mă așteptam la votul tău,  Roxana, la al tău, Alin și la Albert. Eu consider că faptul că vorbiți chestii, chiar dacă spuneți că nu e așa, eu știu, Albert are anumite cuvinte de la Alin și asta rămâne vrei sau nu în cap”, a spus concurentul.

Reacția Faimoșilor după nominalizarea lui Musty

Subiectul nominalizării lui Musty a fost dezbătut și în tabăra adversă. Faimoșii consideră că Războinicul nu merită să plece acasă și că echipa albastră este divizată în grupulețe. Ei intenționează să profite de momentele de slăbiciune a adversarilor și să dea totul pe teren.

Citeste si: Alexandra Stan de la Survivor România, geloasă pe noua concurentă Ana Porgras? Gestul lui Zanni a înfuriat-o pe artistă. „Sunteți bătuți în cap”

Culiță: Mișcarea Războinicilor de a-l vota pe Musty nu e bună. Din punct de vedere sportiv și social mi se pare un om minunat. Nu știu ce e la ei în tabără, dar cred că nu va pleca acasă. Îl văd ca pe un tată spiritual la ei, așa cum e Moro la noi. E ca și cum l-am vota pe Moro de la noi. Din cauză că nu s-a ținut cont de partea sportivă, ci de energiile din echipă și din cauza asta.

Cosmin Stanciu: Mi se pare că este mare haos la ei, pentru că au fost votate patru persoane, nu au nicio strategie, se votează unul pe celălalt. Pentru noi e bine, trebuie profitat pentru jocul următor, că sunt destrămați și cu moralul la pământ.

Musty de la Survivor România are trei copii cu trei femei diferite! Cum arată familia Războinicului FOTO

Moroșanu: În Survivor contează și partea socială, ce vibe aduci în echipă, cât de mult progresează și rezultatul sportiv.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

”Măcelarul” lui Bebino, incident violent în închisoare! Cezar Petcu, înțepat cu un cuțit de un alt deținut! EXCLUSIV

Geanina Ilieș, declarații despre debutul în televiziune! De la actriță, la prezentatoare de televiziune

Florin Cîțu a anunțat faptul că România ar putea produce un vaccin împotriva noului coronavirus!

Horoscop Zilnic Vineri 30 Iulie 2021: o zi foarte productivă

Reghecampf, lovitură finală pentru Anamaria Prodan! E socant ce i-a făcut. Se va înfuria rău

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Dacia scoate o nouă SUPER-MAȘINĂ. Designul este unul SPECIAL. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies