Momentul adevărului! Virgil Şteblea câştigă mai bine decât Adelina Pestriţu? Vezi răspunsul incredibil al vedetei!

Virgil Şteblea câştigă mai bine decât Adelina Pestriţu? Vezi răspunsul incredibil al vedetei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai iubite vedete din România, mărturie stând milioanele de urmăritori pe care frumoasa brunetă îi are pe reţelele de socializare.

Citeste si: Adelina Pestriţu, decizie înainte de nuntă! Vezi ce “îmbunătăţiri” estetice vrea să-şi facă! “Deja mă iau emoţiile”

fara descriere

Fiecare fotografie postată de fosta prezentatoare tv obţine zeci de mii de aprecieri şi sute de comentarii, Adelina fiind una dintre puţinele persoane publice care chiar răspund la majoritatea comentariilor primite.

Virgil Şteblea câştigă mai bine decât Adelina Pestriţu? "Important este că noi ne susţinem reciproc"

Citeste si: Ce tratament dureros, dar extrem de eficient a făcut Adelina Pestriţu pentru ten? Vezi cât de mulţumită este vedeta şi ce preţ au procedurile!

De curând, protagonista noastră le-a răspuns fanilor ei, în cadrul emisiunii "Cristina Şişcanu Show", şi la o întrebare pe care aceştia i-au tot adresat-o insistent în ultima vreme. Nu este chiar în codul bunelor maniere să exprimi astfel de curiozităţi, dar Ade nu s-a supărat şi a spus adevărul.

fara descriere

"Nu am făcut un calcul, suntem o familie şi nici nu contează dacă într-o lună aduc eu mai mulţi bani în casă, sau aduce Virgil. Important este că noi ne susţinem reciproc, ne sprijinim, muncim pentru banii noştri. Ne străduim să facem ce e mai bun pentru copilul nostru, ne trezim dimineaţa, încercăm să câştigăm din ce în ce mai bine, pentru Zeny în special. Vrem să aibă acces la o educaţie foarte bună, să aibă toate condiţiile, aşa că o anumită parte din veniturile noastre este destinată viitorului fetiţei", a declarat Adelina.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate