Momentul în care polițiștii au spart ușa criminalului din Onești! Un martor a filmat totul! "L-a înjunghiat..."

Un martor a filmat întreg momentul în care polițiștii au spart ușa criminalului din Onești.

Momentul în care polițiștii au spart ușa criminalului din Onești! Un martor a filmat totul!
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Un martor a filmat întreg momentul în care polițiștii au spart ușa criminalului din Onești. Pe filmare se aud împușcăturile din apartamentului bărbatului, iar mai apoi se pot observa cadrele medicale care scot una dintre victime afară din bloc. 

Martor Onești: "L-a înjunghiat..."

În urmă cu doar o seară, o crimă șocantă a surprins pe toată lumea.

Un bărbat de 66 de ani a luat ostatici doi muncitori, care se aflau în fostul său apartament și se ocupau de renovarea acestuia. Individul a avut un acces de furie, după ce și-a pierdut locuința și nu a putut accepta acest lucru. 

Citeste si: EXCLUSIV! Scrisoarea lăsată de criminalul de la Onești! ”Aceasta este lista celor care mi-au distrus viața. Să nu ajung să fiu acuzat de terorism”!

Astfel, i-a luat ostatici pe cei doi indivizi și a sunat la numărul de urgență, pentru a anunța autoritățile de cele întâmplate. La aproximativ două ore, a apărut la fața locului un negociator, dar, din păcate, a fost prea târziu pentru cei doi bărbați, criminalul i-a înjunghiat mortal pe cei doi.

Momentul în care polițiștii au spart ușa criminalului din Onești! Un martor a filmat totul! "L-a înjunghiat..."
Momentul în care polițiștii au spart ușa criminalului din Onești! Un martor a filmat totul! "L-a înjunghiat..."[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Actorul Alexandru Arşinel şi soţia sa, internaţi în spital infectaţi cu virusul Covid-19 deşi s-au vaccinat împotriva noului coronavirus- bzi.ro

Un martor ocular a filmat momentul în care polițiștii sparg ușa bărbatului și s-au auzit împușcături.

"A intrat pază cu arme, cu de toate, cu scuturi. Mama! Au spart ușa! Mama! L-a înjunghiat. Gata! S-a zis cu el. L-a înjunghiat.", spune pe filmare  martor ul care a filmat întreagă scenă.

Citeste si: Noi detalii ies la iveală în cazul Onești! Criminalul fusese condamnat de patru ori în trecut

Chiar dacă autoritățile credeau că agresorul nu își va duce la bun final planul, se pare că vecinii sunt de altă părere. 

"Am văzut că agită un cuțit mare. Erau doi, săracii, cu masca pe figură, stăteau pe balcon. 

Stătea cu mâna la spate. Proprietarul agita un cuțit și vorbea foarte urat cu cei de jos. Un cuțit de bucătărie din ăla mare. Și spunea "dacă intrați, îl vedeți pe asta? îl tăi".

Atâta s-au rugat de el: "hai, lasă, pleacă, lasă-i pe ei". Nicicum n-a vrut.

Momentul în care polițiștii au spart ușa criminalului din Onești! Un martor a filmat totul! "L-a înjunghiat..."
Momentul în care polițiștii au spart ușa criminalului din Onești! Un martor a filmat totul! "L-a înjunghiat..."[Sursa foto: Captură YouTube]

În momentull în care l-a auzit țipând, atunci au intrat mascații. Cred că dacă intrau mai repede mai rău făcea. Sau tot la fel. Eu cred că el avea de gând să facă chestia asta S-a chinuit o asistentă. Fiole și medicament a adus că să-l salveze pe om. Să-l resusciteze.", a povestit o vecină a lui Gheorghe Moroșan.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Criminalul din Onești, dus de urgență la spital după ce a fost împușcat de polițiști. Martorii tragediei: „Lăsați-l să moară!”

Criminalul din Onești făcea amenințări încă din 2018! Gheorghe Moroșan: „Cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă!”

Doi bărbați au fost uciși cu sânge rece, după ce au fost ținuți ostatici! Ce s-a întâmplat cu răpitorul din Onești

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Război la graniţa României?! Au trimis deja trupele. Situaţia este extrem de gravă

SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

Groparii ard mormane de cadavre. Imagini de Apocalipsă. Varianta „dublu mutantă” face ravagii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies