Momentul șocant de la înmormântarea lui Ducu Darie. Ce i-a speriat de moarte pe toți!

Ducu Darie a fost înmormântat astăzi lângă părinții lui, în Cimitirul Bellu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

  Regizorul Ducu Darie a murit la vârsta de 60 de ani. Bărbatul a fost înmormântat astăzi lângă părinții lui, în Cimitirul Bellu. El a fost înmormântat cu onoruri militare, la eveniment fiind prezenți mulți colegi, prieteni, dar și membrii familiei sale.

  Slujba de înmormântare a fost oficiată la capela cimitirului de un sobor de preoți și diaconi condus de preotul Emil Nedelea Cărămizaru, parohul Bisericii Sfântul Gheorghe Nou.

  Citeste si: Anca Pandrea a spus că nu va merge la înmormântarea lui Ducu Darie, însă nu a rezistat! Cum a fost văzută lângă sicriu

  Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

   

  În momentul în care sicriul în care se află regoziorul Ducu Darie a fost coborât în groapă, a început să se audă zgomotul produs de gloanțele trase spre cer. Un detașament al Regimentului 30 Garda "Mihai Viteazul" a prezentat onorul și a executat trei salve cu cartușe de manevră. În acel moment, oamenii, cu lacrimi în ochi și sufletul frânt, au tresărit la auzul zgomotului, însă rămânând cu ochii ațintiți spre sicriul care era coborât în mormânt. 

  Imagini: Știrile Kanal D

  Ducu Darie, înmormântat lângă părinții lui, Iurie Darie și Consuela Roșu

  Ducu Darie a murit la vârsta de 60 de ani. A fost depus până astăzi, la Teatrul Bulandra, iar la prânz a avut loc înmormântarea. Ducu Darie a fost înmormântat lângă părinții lui, actorii Iurie Darie și Consulea Roșu.

  Ducu Darie suferea de o afecțiune delicată la ficat de anui buni, însă în urmă cu ceva timp, starea lui s-a agravat. ”În urmă cu aproape  două săptămâni, Ducu Darie a fost internat de urgență la spital, din cauza unor complicații la plămâni. Ele au fost făcute pentru că regizorul suferă, de ani buni, de ciroză, în stare avansată, ceea ce i-a afectat, acum, și celelalte organe interne. La Fundeni, el a venit în crize puternice, pe care medicii au încercat să i le reducă din punct de vedere al durerilor, printr-un tratament medicamentos intensiv, cu perfuzii și calmante”, au dezvăluit persoane din spital, cu puțin timp înainte ca familia să anunțe moartea lui Ducu Darie.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Citește și:

  Cătălin Botezatu, în lacrimi, după intervenția chirurgicală! Emoționant, ce l-a făcut să plângă pe designer! Cum arată acum VIDEO

  Anca Pandrea a spus că nu va merge la înmormântarea lui Ducu Darie, însă nu a rezistat! Cum a fost văzută lângă sicriu

  Motivul pentru care Ducu Darie a fost certat cu tatăl lui timp de 20 de ani! Iurie Darie, dat afară din casă de propriul fiu

  Reacția Teatrului Bulandra după moartea lui Ducu Darie! Regizorul a fost directorul teatrului

  Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies