Stiri

Momentul terifiant intr-o emisune de talente! Sotul ei a scapat-o cap in timpul unui spectacol acrobatic in fata juriului si a spectatorilor ingroziti

Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum si Howie Mandel au privit ingroziti in timp ce o femeie a cazut in cap dupa ce o acrobatie nu a decurs conform planului.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Juratii au fost socati cand au vazut ca femeia s-a prabusit la pamant dupa ce sotul ei, Tyce, care este pe jumatate orb, a scapat-o pe Mary chiar la sfarsitul spectacolului. In sala se afla si mama femeii, impreuna cu fiul de doi ani al celor doi acrobati, si a privit terifiacta intreaga scena.
 
Totul s-a intamplat spre sfarsitul actului artistic, cand sotul acrobatei ar fi trebuit sa o prinda pe aceasta de glezna in timp ce amandoi atarnau cu capul in jos. Din nefericire acrobatia a avut un final dureros, dupa ce Mary a alunecat din mana lui Tyce. 
 
Desi intreaga audienta a fost socata de accident, Mary nu a suferit rani Grave. Desi avea dureri dupa cazatura suferita, ea s-a ridicat in cateva secunde in picioare si a zambit publicului. Juriul a fost impresionat de spectacol si cei doi acrobati nu au fost descalificati, ci au reusit sa se califice in etapa urmatoare. 
 

Galerie foto