Stiri

Momentul terifiant intr-o emisune de talente! Sotul ei a scapat-o cap in timpul unui spectacol acrobatic in fata juriului si a spectatorilor ingroziti

Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum si Howie Mandel au privit ingroziti in timp ce o femeie a cazut in cap dupa ce o acrobatie nu a decurs conform planului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Momentul terifiant intr-o emisune de talente! Sotul ei a scapat-o cap in timpul unui spectacol acrobatic in fata juriului si a spectatorilor ingrozitiicon photo
 
Juratii au fost socati cand au vazut ca femeia s-a prabusit la pamant dupa ce sotul ei, Tyce, care este pe jumatate orb, a scapat-o pe Mary chiar la sfarsitul spectacolului. In sala se afla si mama femeii, impreuna cu fiul de doi ani al celor doi acrobati, si a privit terifiacta intreaga scena.
 
Totul s-a intamplat spre sfarsitul actului artistic, cand sotul acrobatei ar fi trebuit sa o prinda pe aceasta de glezna in timp ce amandoi atarnau cu capul in jos. Din nefericire acrobatia a avut un final dureros, dupa ce Mary a alunecat din mana lui Tyce. 
 
Desi intreaga audienta a fost socata de accident, Mary nu a suferit rani Grave. Desi avea dureri dupa cazatura suferita, ea s-a ridicat in cateva secunde in picioare si a zambit publicului. Juriul a fost impresionat de spectacol si cei doi acrobati nu au fost descalificati, ci au reusit sa se califice in etapa urmatoare. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune