Mona de la Puterea Dragostei, atac subtil la adresa Mădălinei, după ce aceasta s-a apropiat de George: ”Prietena singură și ne*****ă”

Mona, fostă concurentă de la Puterea Dragostei, postare cu subînțeles pe pagina ei de Instagram.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Mona, fostă concurentă de la Puterea Dragostei, postare cu subînțeles pe pagina ei de Instagram.


In articol:

 

Mona este fostă concurentă a sezonului trei Puterea Dragostei. Frumoasa șatenă a părăsit competiția în urmă cu ceva timp, pentru fiul ei, care începea școala și căruia voia să-i fie alături în noua etapă din viața lui. Pe durata parcursului ei în emisiunea fenomen de la Kanal D, Mona a format un cuplu cu George. Cei doi au avut o relație foarte frumoasă și pare că a existat o legătură puternică între cei doi la acel moment, chiar dacă ulterior, aceștia și-au rugat susținătorii să nu le mai amintească c-au fost împreună. Ba mai mult, George face pași mici, dar siguri către Mădălina, cea care i-a fost prietenă Monei, pe timpul competiției.

Citeste si: L-a păcălit pe Ceauşescu cu multe miliarde, iar acum a murit. Marele război economic - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Mona, mesaj cu subînțeles

Mădălina de la Puterea Dragostei a susținut în nenumărate rânduri că îl place pe George, însă a afirmat acest lucru după ce Mona, prietena ei, a părăsit competiția. Deși au intrat și alți tineri în emisiune, pentru Mădălina, tânăra concurentă care a trăit în Italia, spune că ea îl place pe George. Pe de altă parte, fostul iubit al Monei a precizat, în urmă cu ceva timp, că el o place și pe Mădălina, dar și pe Mariana, însă așteaptă momentul potrivit pentru a face pasul cel mare.

Mădălina de la Puterea Dragostei
Mădălina de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Cu timpul, Mădălina și George s-au apropiat, cei doi pare că încearcă să se cunoască mult mai bine. De altfel, George a explicat că nu vrea să mai audă de Mona și că nu ar vrea ca ea să se întoarcă în emisiune. Astăzi, Mona, fosta concurentă a sezonului trei Puterea Dragostei a postat un mesaj cu subînțeles pe pagina ei de Instagram, iar fanii emisiunii spun că se referă la Mădălina, cea care i-a fost aproape în competiție. Mona a publicat o fotografie, cu un mesaj care cuprinde un atac subtil la adresa unei persoane.  Fanii cred că este vorba de Mădălina, pentru că aceasta a evitat la să răspundă la o întrebare mai intimă, atunci când a avut o ceartă cu Akebono.  

Mona de la Puterea Dragostei
Mesajul postat de Mona de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Ruşine naţională! România s-a făcut din nou de râs în Europa. Ne va costa scump

Atenție pensionari! E cea mai proastă veste despre pensii. Vor întârzia și vor fi mai mici

Imagini exclusive de la petrecerea care a reunit lumea manelelor! Și-au făcut de cap toată noaptea

Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarte! A rămas fără frâne la mașină. Ce s-a întâmplat pe autostradă?!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies