Monica Birladeanu, pe masa de operatie din cauza ca a mintit! I-a spus mamei ca o doare burta ca sa nu se duca la scoala, dar a ajuns sa fie operata de apendicita!

##VIDEO502091##

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Monica Birladeanu a povestit ce i s-a intamplat in copilarie si cum a ajuns pe masa de operatie din cauza unei minciuni. Inainte sa plece la scoala, a realizat ca uitase sa isi faca tema la matematica, asa ca s-a gandit sa isi minta mama ca o doare burta. Femeia s-a speriat si a dus-o pe Monica la spital. "Ca sa nu se prinda nimeni ca mint, i-am spus medicului ca ma doare burta, iar el a concluzionat ca am apendicita acuta. Am ajuns sa fiu operata de apendicita din cauza unei minciuni", a povestit Monica Birladeanu.
Monica Birladeanu a acceptat invitatia lui Sergiu si a iesit la plimbare cu masina. La filmari, frumoasa actrita a demonstrat ca are si voce si a fredonat cateva versuri dintr-o melodie cunoscuta.

Monica Birladeanu a povestit ce i s-a intamplat in copilarie si cum a ajuns pe masa de operatie din cauza unei minciuni. Inainte sa plece la scoala, a realizat ca uitase sa isi faca tema la matematica, asa ca s-a gandit sa isi minta mama ca o doare burta. Femeia s-a speriat si a dus-o pe Monica la spital. "Ca sa nu se prinda nimeni ca mint, i-am spus medicului ca ma doare burta cand ma apasa, iar el a concluzionat ca am apendicita acuta. Am ajuns sa fiu operata de apendicita din cauza unei minciuni", a povestit Monica Birladeanu. (Citeste si: Iulia Albu s-a dezlantuit: sterge pe jos cu Monica Birladeanu! “Plictisitoare ca vinul la cutie baut in pahare de plastic”! Vezi ce-a spus si despre Stela Popescu!)


fara descriereMonica Birladeanu a acceptat invitatia lui Sergiu si a iesit la plimbare cu masina. La filmari, frumoasa actrita a demonstrat ca are si voce si a fredonat cateva versuri dintr-o melodie cunoscuta.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate