Monica Gabor, crize de gelozie din cauza Annei Lesko! Irinel Columbeanu a dezvăluit acum ce i-a cerut fosta sa soție! Acum poate fi fericită!

Monica Gabor a intrat în viața lui irinel Columbeanu la scurt timp după ce acesta se despărțise de Anna Lesko.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Monica si irinel
Monica i-a cerut lui Irinel columbeanu sa dea jos pictura Annei Lesko

Monica Gabor și Anna Lesko nu s-au plăcut niciodată. Asta deși, artista terminase definitiv relația cu Irinel Columbeanu când de la Bacău a apărut cea care a devenit apoi doamna Columbeanu. Despre crizele de gelozie ale Monicăi Gabor au vorbit în trecut apropiații acesteia dar și angajați de pe domeniul de la Izvorani, acolo unde au locuit soții Columbeanu.


In articol:

Puțină lume știe că Monica avea cumva motive să fie geloasă pe Anna Lesko. Fosta iubită a lui Irinel Columbeanu își pusese amprenta în frumoasa vilă de la Izvorani, cea care în urmă cu câteva zile s-a făcut scrum.

Anna lesko cu irinel
Anna Lesko si Irinel Columbeanu au fost iubiti 8 ani

Anna Lesko a fost iubita lui Irinel Columbeanu mai bine de 8 ani, până în 2004, iar cum aceasta nu este doar cântăreață ci și pictoriță, urme ale trecerii ei prin casa de la Izvorani au rămas. Se știe că în imensul salon de la intrarea în vila lui Irinel Columbeanu erau mai multe creații ale lui Sabin Balășa, dar și ale altor pictori. Astfel, pereții salonului erau decorați cu trei picturi murale: una a lui Sabin Bălașa, alta a fiului său, Tudor Bălașa și cea de-a treia a Annei Lesko. Din păcate, acum toate trei au fost distruse în incendiul care a mistuit vila în urmă cu câteva zile.

Citeste si: Victor Ciutacu, săltat de Poliție?! S-a trezit cu „mascații” la ușă - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Citeste si: Adevărul despre dispariția Irinei Columbeanu! Ce se întâmplă acum cu fiica Monicăi Gabor în SUA! EXCLUSIV

Pictura Annei Lesko este acum făcută scrum

Însă, Irinel Columbeanu a dezvăluit acum că într-o  perioadă, Monica într-o criză de gelozie , i-a cerut să dea jos lucrarea fostei sale iubite Anna Lesko. Irinel Columbeanu a mărturisit că atunci a aflat că picturile nu erau realizate direct pe perete ci pe un fel de pânză lipită pe acesta, așa că lucrarea a putut fi desprinsă din locul acela și păstrată bine pentru a-i face plăcerea Monicăi Columbeanu, pe vremea aceea. Acum, din păcate, pictura a fost distrusă, ca și toate celelalte opere de artă dn vilă, cu excepția sculpturii din salon. 

Irinel columbeanu vila
Irinel Columbeanu, in salonul vilei din Izvorani

Citeste si: Cum arată fosta vilă a lui Irinel Columbeanu după ce a luat foc: ”Nu am nimic de comentat”

”În acest moment, întreaga pictură murală este scrum. A fost afectată integral! Practic nu mai există! De asemenea, statuia realizată de Sabin Bălașa, despre care se credea că este din marmură, dar care era, de fapt, din plastic turnat, a fost puternic afumată. Din fericire, aceasta s-a prăbușit în piscina de sub living și este încă întreagă. Această sculptură este singura care mai există din toate operele de artă din casă și chiar dacă nu a fost afectată de flăcări, a fost afumată foarte puternic”, a declarat după incendiu Eduard Uzunov, reprezentantul companiei Regatta. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Decizie majoră pentru toată România. Orban a luat decizia. E anunțul nopții

Șocul anului: Căsnicie cu probleme uriașe: Gabriela Firea anunță: Divorț! L-am lăsat singur și am plecat”

Monica Gabor, de nerecunoscut! Fosta doamnă Columbeanu apare transformată total într-un pictorial al unui celebru fotograf de modă

Cine era noul proprietar al vilei Columbeanu de la Izvorani? Milionarul a organizat, acum doi ani, o ședință foto pentru iubita lui, deși vila nu mai era a lui din 2012

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies