Monica Gabor, dată de gol de o prietenă a Irinei? ”Trebuie să nască” Ce se întâmplă acum cu iubita lui Mr Pink

Monica Gabor se află în SUA de mulți ani, unde își trăiește povestea de iubire cu Mr Pink. Cei doi formează o familie, își cresc copiii din relații diferite împreună, dar își doresc să aibă și un bebeluș împreună!

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Monica Gabor a rupt aproape definitiv legăturile cu România, doar tatăl și una dintre surori se mai află în țară. De când o are și pe Irina cu ea în SUA, Monica se declară împlinită. De altfel, ea și Mr Pink formează o adevărată familie: își cresc acum împreună copiii, pe Irina, fetița Monicăi din relația cu Irinel Columbeanu, și pe Antony, băiatul lui Mr Pink cu o chinezoaică. Cei doi își doresc de ceva timp să aibă și un copil împreună.

Monica Gabor e însărcinată? În ultima perioadă au apărut însă multe zvonuri cum că Monicăi i s-a împlinit în final dorința și ar fi însărcinată. Zvonul, apărut pe la începutul anului, a prins contur în mintea fanilor fostei dive de la Izvorani, cum i se spunea Monicăi pe vrea când era măritată cu Irinel Columbeanu. Bârfele au început să se întețească și pentru că, atât Monica Gabor cât și fiica ei, care erau extrem de active în mediul virtual, din luna mai sunt… extrem de tăcute.

fara descriere

Mai exact, Monica are ultima postare la începutul lunii mai, iar atunci are o filmare extrem de scurtă cu ea și cățelul, în care însă aceasta se vede doar de la gât în sus. Și Irina a abandonat vlogul de câteva luni, acolo unde filmulețele sale făceau mii de vizualizări. Luna trecută însă, Irina a postat o poză cu ea în pat și a primit sute de mesaje în care era întrebată de ce nu mai apare în mediul virtual. La un moment dat, una din prietenele Irinei răspunde: ”Pentru că mama ei trebuie să nască!”

Citeste si: Ramona Gabor, decizie radicală: „M-am întors în Dubai” De ce nu mai vrea să se mute în America, la Monica

Citeste si: Edith Gonzalez către Monica Gabor: ”Ce frumoasă ești”! Supervedeta telenovelelor a vizitat România în 2007

Citeste si: Monica Gabor BĂTUTĂ de Mr. Pink?! A apărut vânătă în public: „Timp pentru recuperare”

Să fie într-adevăr Monica însărcinată și în curând, ea și Mr Pink să devină părinți? Probabil că misterul ”tăcerii” îndelungate a Monicăi Gabor din mediul online va fi lămurit cât de curând.

Monica Gabor e însărcinată? ”Vrea să se căsătorească cu Mr Pink”

WOWbiz.ro a scris recent, în exclusivitate, despre relația Monicăi cu Mr Pink și despre dorința brunetei de a forma o familie în țara în care trăiește acum. 

”Monica Gabor vrea să se căsătorească cu Mr Pink, vrea un copil cu el, mai ales că, deja, se consideră o familie. Ea are grijă de Irina și de băiețelul lui Mr. Pink, fără să facă nicio deosebire, se ocupa de toate treburile gospodăriei cu responsabilitate și se înțelege foarte bine cu afaceristul chinez. De altfel, după ce au avut o perioadă mai dificilă, o perioadă în care Monica Gabor părea că duce dorul României, acum s-a adaptat perfect la traiul din Statele Unite și visează la momentul în care îi va da vestea că este însărcinată”,

 

 

din apropierea Monicăi Gabor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate