Ramona Gabor, decizie radicală: „M-am întors în Dubai” De ce nu mai vrea să se mute în America, la Monica

Ramona Gabor nu se mai mută în America. I-ar fi plăcut să fie mai aproape de Monica, dar a renunțat la idee. Iată ce a făcut-o să-și schimbe decizia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

Ramona Gaabor a declarat în urmă cu ceva timp că-și dorește să se mute în Statele Unite ale Americii, acolo unde ar fi fost mai aproape de Monica. Cele două surori au o relație foarte bună, iar fosta soție a lui Irinel Columbeanu duce o viață de poveste acolo. Divorțul de milionarul de la Izvorani nu a distrus-o pe tânăra din Bacău, ci a determinat-o să o ia de la capăt, peste Ocean și să-și construiască drumul ei.

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce Raluca a spus că fostul e iubirea vieții ei! „Nu îmi mai dați sute de mesaje că a făcut aia...”

Citeste si: Roxana, tânăra care a primit 600.000 de dolari de la iubitul american, reacție halucinantă! Jay a fost prins cu droguri: „Este un om serios”

Citeste si: Roxana și Iancu, mire și mireasă! Prima imagine de la nunta celor doi concurenți de la Puterea Dragoste

fara descriere

Ramona rămâne în Dubai! Nu se mai mută în America

Ramona Gabor s-a răzgândit și și-a dat seama că este un efort prea mare să lase viața din Dubai după ce a muncit atâta timp pentru a avea o viață acolo. Frumoasa româncă a recunoscut că nu se va mai muta în Statele Unite ale Americii, deși i-ar fi plăcut să locuiască mai aproape de Monica.

„Da, planul meu iniţial era să fac o schimbare în viaţa mea şi să am parte de un nou început în Los Angeles, pentru că am fa­milie acolo, o am pe Monica. Şi am crezut că era timpul pentru o schimbare, dar am întâmpinat câteva obstacole şi mi-am dat seama că sistemul e atât de diferit şi că trebuia să o iau efectiv de la zero. Iar eu am construit atât de mult aici, în Dubai, relaţii, conexiuni, prietenii, afaceri şi am realizat că nu are rost să încep ca un nou-născut într-o ţară în care legile sunt diferite, când deja am o viaţă minunată aici. Aşa că m-am întors în Dubai”, a explicat Ramona Gabor, pentru OK! Magazine.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate