Monica Gabor, de nerecunoscut! Fosta doamnă Columbeanu apare transformată total într-un pictorial al unui celebru fotograf de modă

În timp ce Irinel Columbeanu se zbate să depășească cea mai neagră perioadă din viața lui, Monica Gabor jubilează în Statele Unite prin fotografii de modă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Monica Gabor
Monica, fotografiată de Victoria Pashusta[Sursa foto: Instagram Viktoria Pashusta]

Monica Gabor nu pare să fie prea afectată de suferințele fostului ei soț, Irinel Columbeanu. Dacă fostul milionar se chinuie să iasă din ghearele creditorilor și a ajuns să-și vadă palatul pentru care a muncit o viață întreagă mistuit de flăcări, Monica se relaxează etalându-și frumusețea în fotografii de modă.

Monica Gabor a pozat pentru un celebru fotograf de modă


In articol:

Recent, românca a fost protagonista unei ședințe foto realizate de Viktoria Pashusta, cunoscut fotograf de modă, regizor de film și redactor șef al publicației Basic Magazine. Aceasta a publicat pe contul ei de Instagram câteva fotografii în care protagonistă este fosta doamnă Columbeanu.

Monica Gabor
Monica Gabor pozează pentru un fotograf de modă[Sursa foto: Instagram Viktoria Pashusta]

Ajunsă la 32 de ani, Monica nu mai aduce decât într-o mică măsură cu puștoaica pe care Irinel a descoperit-o la Bacău în 2005 și care a venit la Izvorani înainte să-și dea Bacalaureatul. Monica s-a maturizat și s-a transformat într-o ”doamnă elegantă și serioasă”, fără legătură cu adolescenta zbuciumată plecată din Bacău, un oraș de care n-o mai leagă aproape nimic după moartea tatălui ei.

Monica Gabor, Irinel Columbeanu
Monica, pe vremea când era doamna Columbeanu

Citeste si: Poze incendiare cu Raluca Pastramă. Ce i-a fost transmis lui Pepe - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Monica pare să aibă o relație fericită cu milionarul de origine chineză poreclit Mr Pink, de fiica ei și de fiul magnatului. Cei patru locuiesc la Los Angeles și par să formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Citeste si: Cum arată fosta vilă a lui Irinel Columbeanu după ce a luat foc: ”Nu am nimic de comentat”

Citeste si: Fosta vilă a lui Irinel Columbeanu, mistuită de flăcări! Zece autospeciale, la palatul de la Izvorani

Citeste si: Fosta vilă a lui Irinel Columbeanu, mistuită de flăcări! Zece autospeciale, la palatul de la Izvorani

Irinel a rămas cu o iubită de 23 de ani

De cealaltă parte, Irinel Columbeanu a ajuns la 63 de ani și se iubește cu Oana Cojocaru, o tânără de doar 23 de ani, cei doi având o relație de mai bine de 3 ani. Irinel plânge de dorul Irinei, fiica lui și a Monicăi, pe care n-a mai văzut-o ”pe viu” de ceva vreme, dar și de dorul averii pe care a pierdut-o aproape în totalitate. Paradoxal, majoritatea iubitelor pe care irinel le-a avut în sensul de relații serioase, au ajuns să aibă o situație financiară mai bună decât el. Este cazul Monicăi Gabor, a Annei Lesko dar și a Romaniei Iovan. Nici una dintre acestea nu s-au grăbit să-i ofere ajutorul fostului milionar, ajuns acum la fundul sacului.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Bill Gates a șocat pe toată lumea! Ce ne așteaptă în 20 de ani? Trebuie să fim pregătiți

S-a făcut de râs în întreaga țară! Vedeta care a apărut beată mangă la Pro Tv: „Părea o femeie liniștită, normală…”

Adriana Bahmuțeanu dă de pământ cu iubitele lui Columbeanu! ”Anna Lesko, Monica Gabor... le-a căpătuit! Câte îi sar în ajutor cu o locuință decentă?”

O nouă lovitură pentru Irinel Columbeanu! Fostul soț al Monicăi Gabor nu și-a mai văzut fiica de doi ani: "Îmi este dor de ea..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies