Vedete

Monica Roşu a spus cine va câştiga Exatlon Sezon II! ”Vor fi surprize”

Monica Roşu a vorbit în platoul FanArena despre concurentul care are şanse să câştige Exatlon Sezon II!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Monica Roşu a spus cine va câştiga Exatlon Sezon II! ”Vor fi surprize”icon photo

Monica Roşu a venit în platoul FanArena şi a vorbit despre scandalul dintre Giani Kiriţă şi războinicul Doru Meseşan. De asemenea, sportiva a făcut mărturisiri şi despre modul în care a fost cerută de soţie de iubitul ei, dar şi despre potenţialul câştigător al acestui sezon Exatlon!

”Cine ar fi meritat? Cristina ar fi meritat, pentru că a fost cea mai bună. Acum mi-e greu să spun un nume,cu siguranţă îi văd pe Alin şi pe Iulian. Probabil că vor fi surprize. Şi Doru are şanse, dar îi va fi greu la duelul cu cei doi, că au multe medalii şi va trebui să joace foarte multe meciuri. Mi-aş dori să văd şi din echipa Faimoşilor, dar...”, a spus Monica Roşu. 

 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune