Mormântul lui Alexandru Arșinel NU este pe Aleea Artiștilor de la Bellu! Actorul și-a adus colegii să-i vadă locul de veci

Alexandru Arșinel s-a pregătit creștinește pentru momentul în care nu va mai fi.

Autor: Radu Constantin, Calin Perian

In articol:

Alexandru Arșinel a trecut de 80 de ani iar la această vârstă și-a asigurat deja confortul necesar pentru lumea de dincolo. Actorul și-a cumpărat un loc de veci la cimitirul Bellu, chiar ”la alee”, și-a costruit un monument funerar din marmură albă și neagră și și-a trecut numele pe cruce.

Atât pe-al lui cât ți pe al soției.

Arșinel și-a cumpărat de ceva vreme locul de veci, iar acesta a devenit, în timp, un adevărat punct de atracție pentru vizitatori (Cimitirul Bellu este inclus în programul ”Noaptea muzeelor”). Chiar actorul povestea cu umor o întâmplare legată de propriul mormânt.

Citeste si: Celebritatea le urmărește și după moarte! Mormântul Stelei Popescu a luat foc tot la început de an, la fel ca al cântăreței Denisa Manelista

Citeste si: „El este iubitul meu prinț”. Anca Țurcașiu a împărtășit totul fanilor, iar reacțiile au venit instant: „V-ați găsit un suflet nobil și bun, ca dumneavoastră"- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Alexandru Arșinel nu s-a împăcat cu ideea că Stela Popescu a murit, nici la doi ani de la tragedie: „Câteodată mi se face frică fără ea”

Citeste si: Cum a ajuns să arate Alexandru Arșinel după ce s-a pensionat? Actorul are 80 de ani

Arșinel către o vizitatoare: ”Aici sunt, doamnă!”

„Eu sunt un om gospodar și pregătesc toate în așa fel încât să nu las multe probleme după mine. Eram la Noaptea Muzeelor și Bellu e considerat muzeu.

Și am primit de la Primărie un telefon să merg cu câțiva colegi, după spectacol, să aprindem câteva lumânări la mormintele marilor actori, că ne așteptau cei de la Bellu. Ne-am dus, ne-au primit imediat, am aprins lumânări. Și eram cu niște colegi de la Teatrul Tănase, „Hai să vă arăt un mormânt de-al unui coleg de-al nostru”. Și mergeam așa și am ajuns la vreo 10 metri de locul unde este mormântul meu.
Era acolo o familie cu doi copii așa... mai mari și el și ea își ziceau: „hii, uite mormântul lui Arșinel”, la care eu zic „aici sunt, doamnă!”. „Vai, domnule Arșinel, așa ne-am speriat că e mormântul dumneavoastră!” La care și ăștia, actorii: „du-te mă, unde ne-ai adus aici... să ne arăți mormântul?!”,
a povestit Alexandru Arșinel pentru evelinepauna.ro.

Cu toate că este bine situat, în apropierea capelei centrale, mormântul lui Alexandru Arșinel nu este situat pe celebra Alee a Artiștilor. Fostul partener al Stelei Popescu a preferat o altă zonă, unde se învecinează cu o persoanlitate a lumii afacerilor: Dinu Patriciu.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica Stelei Popescu a renunţat la moştenirea artistică a actriţei! Doina Maximilian a lichidat „Asociaţia Puiu Maximilian”!

Fiul lui Alexandru Arşinel a fost consilier la Curtea de Conturi doar 6 luni! Vezi ce salariu uriaş a încasat Cristian Arşinel!

Situaţie dramatică pentru fiul lui Alexandru Arşinel! Bogdan are datorii de aproape 500.000 de euro şi nu câştigă decât 250 de lei pe lună!

7 zodii vor avea parte de schimbări dure dar necesare astăzi. Ce se întâmplă cu restul zodiilor

S-a anunțat AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL! Vestea cumplită venită chiar de la Kremlin: O catastrofă completă

Ce note au obținut la BAC vedetele. Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă

Giganții care l-au umilit pe Putin. Vestiții hackeri ruși, făcuți inofensivi

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies