”Mortul rămâne la pușcărie”! Marcel Ionel Lepa, ucigașul polițistului din Timiș, judecat și condamnat după ce s-a spânzurat! Cum s-a ajuns aici?

Marcel Ionel Lepa, ucigașul polițistului din Timiș, s-a sinucis cu câteva ore înainte să afle dacă judecătorii îi admit solicitarea de anulare a arestului preventiv.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Judecătorii de la Curtea de Apel Timișoara au decis ca infractorul care a ucis în polițist din Timiș să rămână în spatele gratiilor deși la ora la care s-a luat această hotărâre, acesta era mort de ore bune.

fara descriere

Citeste si: Ce spune fiica cea mare a românului care trăiește cu două surori: „Mama se jertfește...”

Citeste si: VIDEO | Misterul sinuciderii criminalului Ionel Lepa. Ce spune psihologul criminalist Tudorel Butoi

Citeste si: Ucigaşul poliţiştului din Timiş a fost externat de la Spitalul Municipal Timişoara! Urmează să fie dus în faţa procurorilor

Marcel Ionel Lepa a fost găsit mort în toaleta celulei pe care o ocupa în Penitenciarul Popa Șapcă din Timișoara, luni dimineața, în jurul orei 06:30. Anchetatorii susțin că acesta s-a sinucis cu cearceaful de la pat însă au dispus o investigație în legătură cu moartea acestuia. Marcel Ionel Lepa fusese plasat în arest preventiv pe 7 iunie, după ce a fost capturat și în aceeași zi a contestat măsura arestării preventive. Constestația s-a judecat pe 10 iunie, la câteva ore după ce a fost găsit mort. Cum nu exista un certificat de deces emis până în acel moment, cazul s-a judecat ca și cum inculpatul ar fi fost în viață.

Avocatul lui Lepa va încasa 627 lei

fara descriere

În instanță, Lepa a fost reprezentat chiar și de un avocat din oficiu care va primi suma de 627 de lei pentru serviciile sale, din fondurile Ministerului Justiției. Decizia a fost luată în camera de consiliu iar judecătorii au respins constestația formulată de inculpatul mort.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate