Motiv de bucurie în familia Paulei Iorga, la două săptămâni de la moartea artistului Leo Iorga

Un motiv de bucurie în familia Paulei Iorga, la două săptămâni de la moartea cântărețului.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este motiv de bucurie în familia Paulei Iorga, la două săptămâni de la moartea cântărețului Leo Iorga. Vestea frumoasă a transmis-o pe rețelele de socializare chiar de soția sa: fiul cel mare, Edi, își serbează ziua de naștere.

Soția lui Leo Iorga a precizat faptul că fiul cel mare este chiar copia artistului, fiind o mare bucurie acest lucru.

Citeste si: Daniela Crudu s-a despărțit de iubit! ”M-am săturat să stau blocată”

"Tu, primul născut dintr-o iubire nemărginită, copia la indigo a lui tati Leo Iorga Leonard, îți doresc sa ai parte de tot binele din lume: multă iubire, putere, sanatate și credință în tot ceea ce faci! Te iubesc necondiționat asa cum l-am iubit și pe tati, care sigur este acum într-o lume mai buna și te/ne va ajuta așa cum și-a dorit. Fii binecuvântat dragul mamei noul cap de familie! ❤️❤️👼👼🙏🙏 La mulți ani frumoși ca sufletul tău! 😘", a scris Paula Iorga pe Facebook.

Citeste si: Jador a lansat piesa "Superioară". Bianca și Livian de la Puterea dragostei, protagoniștii videoclipului

fara descriere

Citeste si: Doi părinți și 12 copii împart o singură cameră! Au nevoie de orice ajutor din partea oamenilor cu suflet mare

Leo Iorga a murit

Leo Iorga a murit pe data de 2 noiembrie, după ce a luptat opt ani de zile pentru viața lui. Artistul a fost înmormântat pe 5 noiembrie și mulți colegi de breaslă, cunocuți și apropiați au fost prezenți la ceremonie, pentru a-l conduce pe ultimul drum. Printre cei care și-au făcut apariția la eveniment s-a numărat și Florența Marin, fosta lui amantă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate