Leo Iorga a fost condus pe ultimul drum de fosta amantă! Florența Marin și-a făcut apariția la înmormântare

Spre surprinderea tuturor, la înmormântarea lui Leo Iorga și-a făcut apariția și Florența Marin, femeia care i-a fost amantă timp de cinci ani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Leo Iorga a murit pe data de 2 noiembrie, după ce a luptat opt ani de zile pentru viața lui. Artistul a fost înmormântat ieri și mulți colegi de breaslă, cunocuți și apropiați au fost prezenți la ceremonie, pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Printre cei care și-au făcut apariția la eveniment s-a numărat și Florența Marin, fosta lui amantă.

Citeste si: Chitaristul trupei Compact, înjunghiat și ținut 4 zile mort într-un apartament! Drama de care lumea a uitat! Ce s-a întâmplat cu ucigașa lui Emil Laghia?

Citeste si: Ce se alege de trupa Compact, după moartea lui Leo Iorga! Artistul și-a petrecut ultimii ani prin tribunale: ”Am făcut metastaze cât am fost hărțuit”

fara descriere

Leo Iorga și Florența Marin, fosta amantă, s-au iubit cinci ani

Florența Marin îi fusese impresară lui Leo Iorga și s-a iubit cinci ani cu artistul, înainte ca el să se întoarcă la familia lui. Primii ani după diagnostic i-a petrecut, însă, alături de ea. După despărțire, artistul a concediat-o din rolul de impresar.

„Am muncit 4 ani pentru proiectul «Pact» şi acum sunt incompetentă?! Am adus 400 de concerte, aşa cum erau ele, cu bani, fără bani, dar eu am luptat pentru ei când nu-i ştia nimeni. Cu Leo nu am nimic, poate să se ducă să cânte şi în Palestina, pe cât vrea el, dar să nu mă jignească. Paula Iorga ar trebui să-mi mulţumească pentru că eu am avut grijă cum să se îmbrace Leo pe scenă, când să-şi ia medicamentele, când să se odihnească. El a renunţat la mine din cauza influenţelor familiei. Leo e într-o fază de labilitate şi se află sub tratament, nu înţeleg de ce familia îl impulsionează să se comporte aşa. Eu l-am cunoscut pe el ca fiind un om bun, nu atât de rău”, a declarat Florența Marin pentru Click.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate