Motivul halucinant pentru care doi soți din Aiud au fost amendați cu declarația în mână

Doi soți din Aiud au ieșit din casă să meargă la cumpărături și au fost amendați cu 2000 de lei de fiecare. Cei doi aveau declarația la ei doar că au uitat un detaliu care a făcut diferența.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Motivul halucinant pentru care doi soți din Aiud au fost amendați cu declarația în mână
Motivul halucinant pentru care doi soți din Aiud au fost amendați cu declarația în mână


In articol:

În contextul pandemiei de coronavirus putem ieși din casă doar cu declarația în mână, dar au fost și numeroase cazuri când românii au luat amendă chiar dacă le-au prezentat-o polițiștilor. Regulile de circulație au devenit mai drastice în contextul pandemiei de coronavirus și mulți dintre cei care nu le respectă sunt sancționați grav de poliție.

Citeste si: Un al doilea angajat al Ministerului Justiţiei a fost confirmat cu coronavirus

Este și cazul a doi cetățeni din Aiud care sunt revoltați după ce au primit amendăă e 2000 de lei cu toate că aveau declarație la ei. Femeia a povestit pe contul ei de socializare că a plecat de acasă cu declarația în buzunar și a fost oprită de poliție și amendată pentru că nu scrisese pe document ora deplasării.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Gest șocant al unui britanic. A tușit și scuipat un polițist, iar ce a urmat întrece orice imaginație. VIDEO

Motivul halucinant pentru care doi soți din Aiud au fost amendați cu declarația în mână
Motivul halucinant pentru care doi soți din Aiud au fost amendați cu declarația în mână

„Astăzi am primit amenda de la Politia Aiud, d-nul agent Negru, pe motiv că nu am scris în declaraţie ora deplasării. Nu există în declaraţia pe proprie răspundere aşa ceva. Au mai trecut oameni pe stradă, nu au fost controlaţi, în amendă spunându-se că nu a fost nici un om pe drum. Asta pentru că am fost după alimente. Amenda este de 2.000 de lei. Asta face Poliţia Aiud! După ce ni s-a fotografiat declaraţia, ni s-a spus că suntem liberi şi că este totul în regulă. Vi s-a dat puterea să vă bateţi joc de oameni? Acest domn poliţist cu buletinul în mână nu poate calcula câţi ani avem. Ordonanţa militară din amendă e dată pentru persooane peste 65 ani. P.S. Sotului meu i s-a emis aceeaşi amendă, în valoare de 2.000 lei. Aproape 1.000 euro pentru că aveam totul în regulă”, a scris femeia pe contul ei de socializare. 

Răspunsul oferit de Poliția din Aiud 

La scurt timp după ce femeia și-a strigat revolta pe contul ei de Facebook a venit și răspunsul poliției. Instituția a argmentat că cei doi soți ar fi fost văzuți în mai multe zone ale orașului. 

Citeste si: O recunosti? Cine e politista cu masca medicala care a iesit pe teren in timpul pandemiei de coronavirus: "Va rog sa stati in casa"

Cei doi au fost observaţi în mai multe zone ale oraşului, iar pe declaraţia pe proprie răspundere erau precizate locaţii generale (centru, Micro, piaţa) pentru asigurarea bunurilor care acoperă necesitatea de bază a persoanelor şi animalelor. În momentul depistării aveau asupra lor un pachet de stixuri care ar fi putut fi cumpărate şi de la magazinul din apropierea locuinţei lor. Rugăm cetăţenii să înţeleagă faptul că, pentru sănătatea lor, este important să iasă din casă cât mai rar şi doar dacă au motive întemeiate, a fost reacția IPJ Alba.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ultimele locuri de pe pământ fără coronavirus! Unde fugim de COVID-19?

Dezvăluiri din spital! Simina de la Puterea Dragostei stă într-o rezervă specială cu bebelusul ei! ”Este izolată!” EXCLUSIV

Coronavirus România. Au fost înregistrate 17 noi decese. Bilanțul a urcat la 246

Gimnasta Larisa Iordache sare în sprijinul Poliției Române! Prima apariție în uniforma de polițistă

Raed Arafat, despre reintroducerea carantinei totale în România. „Toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies