Ce se întâmplă cu Gabriel Tamaș, după ce a fost prins băut la volan, rulând cu 205 km/h

Ce se va întâmpla cu fundașul Gabriel Tamaș, după ce a fost prins în Israel conducând cu 205 km/h, băut fiind.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

La începutul lunii aprilie, Gabriel Tamaș a fost prins băut la volanul bolidului său de lux, rulând cu 205 km/h, în Israel. Fundașul echipei Hapoel Haifa a fost arestat de polițiști. Timp de șapte zile, Gabriel Tamaș a stat închis, iar apoi a fost eliberat.

Ioav Katz a dezvăluit într-o conferință de presă că Gabriel Tamas, fundașul echipei Hapoel Haifa, nu va mai putea juca în acest sezon.

Citeste si: Coincidență sau superstiție? Ce reprezintă data de 29 aprilie, ziua în care Răzvan Ciobanu a murit! Ce legătură are cu familia

Citeste si: Leo de la Strehaia și Dana Criminala, făcuți praf de mama ”Prințului Țiganilor”! ”L-au distrus femeile” VIDEO

Citeste si: Cu două zile înainte de moarte, Răzvan Ciobanu s-a întâlnit cu un călugăr tibetan! ”A fost într-o transă de marți până sâmbătă”

”Am vorbit cu el şi se află într-o stare mentală foarte proastă. Nu va mai juca în acest sezon. Ne vom gândi la ce se va întâmpla din sezonul viitor. S-a depăşit limita, este vorba de un lucru serios. El devenise un idol al echipei şi vom stabili ce se va întâmpla, după ce se termină procedurile legale”, a spus Ioav Katz într-o conferinţă de presă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate