Motivul incredibil pentru care Gheorghe Dincă nu primește aprobare să stea de vorbă cu un preot: "Dacă se apropie vreun popă de el, e nenorocire"

De ce nu primește Gheorghe Dincă aprobare să stea de vorbă cu un preot în închisoare

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Gheorghe Dincă a cerut să stea de vorbă cu un preot în închisoare, dar autoritățile nu au aprobat solicitarea lui.

Criminalul din Caracal ar fi vrut să se spovedească, însă procurorii nu sunt de acord să lase o față bisericească să stea de vorbă cu Dincă.

Citeste si: O femeie povestește că a dat nas în nas cu Luiza „Am văzut-o în Italia! Mi-a spus că Alexandra este cu ea”

Citeste si: Gheorghe Dincă nu poate fi trimis în judecată! Ce se întâmplă în cazul Caracal: „Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML!”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu s-a dezlănțuit la RAI 3: ”Poliția, procurorii și politicienii din România sunt SCLAVII clanurilor”! Mihai Gâdea, în ”vizită” la prostituatele din Italia

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, crede că anchetatorilor le este teamă că Gheorghe Dincă și-ar deschide sufletul în fața unui preot și ar ajunge să recunoască tot ce a făcut, urmând să incrimineze mult mai multe persoane.

Motivul incredibil pentru care Gheorghe Dincă nu primește aprobare să stea de vorbă cu un preot: "Dacă se apropie vreun popă de el, e nenorocire"

„Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: 'Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, niciun popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!''.

fara descriere

Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire. O zic într-o anumită ironie, dar vorbesc serios. Popa este duşmanul numărul unu acum. Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!", a declarat Tonel Pop pentru România TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate