Motivul înduioșător pentru care doi bătrâni, soț și soție, s-au sinucis! Îți dau lacrimile dacă le afli povestea

Doi bătrâni și-au pus capăt zilelor. S-au sinucis împreună după ce au aflat că el nu mai avea mult de trăit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Doi bătrâni, soț și soție, au decis să-și pună capăt zilelor pentru că nu-și doreau să trăiască unul fără celălalt. Au luat decizia de a se sinucide împreună după ce au aflat că el nu mai avea mult de trăit din cauza uneo boli necruțătoare, cancer la colon.

Howard, în vârstă de 80 de ani, și soția lui, Jacqueline, în vârstă de 78 de ani, au plănuit cu meticulozitate felul în care aveau să părăsească această lume și au scris mai multe scrisori destinate prietenilor și chiar polițiștilor ce aveau să îi găsească.

Citeste si: Imagini incredibile cu Anca Serea însărcinată a şasea oară! Uite ce a făcut vedeta şi cum arată acum! "O poză în care suntem toţi opt" FOTO!

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Promo Puterea dragostei 14 mai. Roxana înnebunește de nervi când Mocanu vrea să se ducă în camera roșie cu Ana-Maria! "Dacă era singură, rămânea fără păr în cap"

Citeste si: Scandal uriaș la Puterea Dragostei, între Roxana și Zănoagă! A luat-o razna când a văzut ce a spus el despre Mocanu și noua concurentă

Cei doi bătrâni au lăsat în urmă scrisori emoționante!

„Niciunul dintre noi nu-și dorește să trăiască fără celălalt”, au scris ei într-unul dintre mesajele pe care le-au lăsat cunoștințelor. Au scris că au avut o viață nemaipomenită împreună și că decizia de a se sinucide le-a aparținut amândurora, că niciunul nu a pus presiune pe partener.

Pentru a nu crea prea mult haos, bătrânii au lăsat la vecini o cheie pe care polițiștii să o folosească pentru a intra în casă după moartea lor.

Au avut grijă și ca obiectele din casă să ajungă la cei dragi și au pus etichete cu nume pe fiecare dintre lucrurile pe care voiau să le dăruiască.

Primul care a murit a fost bărbatul, iar soția lui a avut grijă să-l învelească, după care s-a sinucis și ea. Anchetatorii au concluzionat că bătrânii au murit la puțin timp distanță unul de celălalt, relatează mirror.co.uk.

Urmatorul articol
Citește și:

Imagini incredibile cu Anca Serea însărcinată a şasea oară! Uite ce a făcut vedeta şi cum arată acum! "O poză în care suntem toţi opt" FOTO!

Promo Puterea dragostei 14 mai. Roxana înnebunește de nervi când Mocanu vrea să se ducă în camera roșie cu Ana-Maria! "Dacă era singură, rămânea fără păr în cap"

Scandal uriaș la Puterea Dragostei, între Roxana și Zănoagă! A luat-o razna când a văzut ce a spus el despre Mocanu și noua concurentă

Ea este tânăra care a văzut ce i s-a întâmplat lui Răzvan Ciobanu: "A fost omorât. Erau doi indivizi"

Politicienii încep demersurile pentru combaterea risipei alimentare: românii aruncă anual, în medie, peste 129 kg de mâncare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies