Imagini incredibile cu Anca Serea însărcinată a şasea oară! Uite ce a făcut vedeta şi cum arată acum! "O poză în care suntem toţi opt" FOTO!

Anca Serea, imagini incredibile cu vedeta însărcinată! Uite cum arată vedeta!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Anca Serea a organizat o petrecere de neuitat cu ocazia zilei de naștere a băiețelului ei, Noah. Micuțul a împlinit șapte ani și a avut parte de aniversarea mult visată la un castel din Orășelul Copiilor, un spațiu de joacă cu tobogane, oraș în miniatură, jocuri mecanice și scenă cu animatori și mascote. Noah i-a avut alături pe cei patru frați ai săi, precum și pe cei mai buni prieteni ai săi.

Citeste si: Primele imagini cu Anca Serea, însărcinată a șasea oară! Cum reușește să își ascundă burtica de gravidă

fara descriere

Împreună s-au jucat în Mini City, un oraș în miniatură, cu case colorate, supermarket, oficiu poștal, bancă, pizzerie, chiar și cabinet veterinar. În spațiul de joacă colorat, atmosfera a fost întreținută de o zână ca în povești și de o mascotă, ei dând startul la fel și fel de jocuri care i-au amuzat pe cei mici. Noah s-a cățărat în labirintul imens din locație, în turnul magic și în piscina cu bile moi și colorate și a coborât pe tobogane alături de prietenii lui. După aceea, s-au jucat la masa de air hockey dând startul unei competiții spotrive acerbe. Au aruncat apoi cu mingea în coșul de baschet, înscriind puncte și bucurându-se atunci când panoul de afișaj anunța câștigătorul.

Anca Serea, imagini incredibile cu vedeta însărcinată! O zi frumoasă alături de oameni dragi!"

După o porție sănătoasă de joacă, cei mici s-au retras alături de părinții lor în zona de mese unde au avut parte de un prânz delicios. Momentul culminant l-a reprezentat aducerea tortului personalizat, de culoare albastră, cu tematica Pokemon.

fara descriere

A fost o zi frumoasă alături de oameni dragi! Le mulțumim tuturor că ne-au fost alături. Am făcut, în sfârșit o poză în care suntem toți 8”, declară Anca Serea. Vedeta este însărcinată în luna a şaptea și va deveni mamă pentru a șasea oară la finalul acestui an.

Citeste si: Toată lumea ştie cum arată Anca Serea, dar uite cum arată mama vedetei! De la ea a moştenit eleganţa! VIDEO EXCLUSIV!

La castelul din Orășelul Copiilor au serbat zilele de naștere ale copiilor lor și alte vedete din showbiz, precum Giulia Anghelescu, Simona Pătruleasa și Diana Bișinicu.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate