Motivul pentru care Ioana s-a aruncat de la etajul 6 dintr-un bloc din București! Avea doar 29 de ani

În urmă cu două seri, Ioana s-a aruncat de la cel de-al șaselea etaj dintr-un bloc din sectorul 4.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Motivul pentru care Ioana Țîrlea s-a sinucis aruncându-se de la cel de-al șaselea etaj dintr-un bloc din București, Vitan-Bârzești, este cumplit! Tânăra ar fi suferit de depresie, pentru că nu își găsea un loc de muncă.

Vecinii povestesc că tânăra, Ioana Țîrlea, nu ar fi locuit singură, ci alături de iubitul ei, în vârstă de 30 de ani. În momentul în care a decis să se arunce de la etajul 6, fata se afla singură în apartamentul din Sectorul 4. Polițiștii au descoperit că ușa apartamentului era încuiată cu cheia în yală, din interior, în timp ce iubitul tinerei era plecat de acasă. Autoritățile au dechis o anchetă pentru a afla motivele și împrejurările acestui incident.

Citeste si: Doliu în lumea fotbalului românesc. Dan Ristin, patronul echipei Victoria Felnac, a fost găsit mort

Știre inițială - martorii spun că ar fi fost împinsă de la etaj

O tânără în vârstă de 29 de ani s-ar fi sinucis noaptea trecută. Tânăra, care locuia într-un bloc din București din zona Vitan Bârzești, s-ar fi aruncat de la o înălțime de 15 metri, adică de la etajul al șaselelea al blocului. Mai multe echipaje medicale și de poliție au mers la fața locului. Medicii de pe ambulanță au încercat să o resusciteze, însă fără niciun succes. Din păcate, decesul fetei a fost pronunțat, conform Antena 3.

Mai mulți martori, însă, susțin că tânăra nu s-ar fi sinucis, ci ar fi fost împinsă de la etaj, dezbrăcată fiind. Tânăra de 29 de ani era medic veterinar.

„Era complet dezbrăcată. Am crezut că e o păpușă!”, au spus martorii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate