Motivul pentru care o femeie a rămas virgină până la 51 de ani! În ciuda faptului că s-a căsătorit de două ori, Maria n-a avut parte de relații sexuale

Situație incredibilă: o femeie a rămas virgină până la vârsta de 51 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

A fost căsătorită de două ori, dar nu a ”picat” în mrejele actului intim. O femeie a rămas virgină până la vârsta de 51 de ani, dar nu regretă nici măcar un moment că a ales să nu ia parte într-o relație intimă.

Maria Louise Warne fusese căsătorită de două ori, iar mariajul ar fi trebuit să se consume, însă în spatele acestui lucru există, de fapt, alte motive bine întemeiate pentru ca femeia să nu fi făcut sex.

Primul soț al Mariei a fost un bărbat galant și ținea foarte mult la tradiție și familie. Astfel că, el i-ar fi ”poruncit” femeii de lângă el să aibă relații intime abia după ce se căsătoresc.

Citeste si: Prima imagine cu Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr., după ce Alexandru a venit pe lume

Citeste si: Despărțire bombă în showbiz-ul românesc! S-a aflat abia acum: „Trebuie să ne înțelegem bine, avem un copil de crescut împreună”

Citeste si: La doar 19 ani, o tânără a ajuns să câștige și 10.000 de euro pe lună!

După ce au mers la starea civilă și s-au ”luat„ și în acte, bărbatul i-a spus soției lui, Mariei, că dacă vor să întrețină relații intime, atunci trebuie să facă un copil, deoarece relațiile intime sunt pentru a procrea.

După cinci ani, femeia a divorțat și a început o relație cu un bărbat cu 22 de ani mai în vârstă decât ea. După ce al doilea soț s-a îmbolnăvit, Maria devenise, practic, o asistentă medicală.

La vârsta de 51 de ani, femeia a reușit să simtă pentru prima oară ce înseamnă dragostea carnală, astfel că primul contact l-a avut cu un partener care a rămas cu gura căscată când a aflat că iubita lui e virgină.

„Mi-am întâlnit al doilea soţ, Carol, în 1982. Avea 47 de ani, mai în vârstă cu 22 de ani decât mine, căsătorit şi tatăl a două fete. Eu aveam 25 şi credeam că lucrurile vor fi foarte picante pentru noi ca proaspăt căsătoriţi, însă realitatea era alta. Nimic nu era reciproc. Mă simţeam folosită şi neiubită. Credeam că e ceva în neregulă cu mine. Chiar mai rău, în public se prefăcea că nu putem sta departe unul de celălalt. Eram o soţie sexy. Prietenii lui obişnuiau să glumească”, a dezvăluit femeia.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate