Vedete

Motivul pentru care Tristan Tate s-a despartit de fosta lui iubita, Andreea! Bruneta se iubeste acum cu Codin Maticiuc

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Motivul pentru care Tristan Tate s-a despartit de fosta lui iubita, Andreea! Bruneta se iubeste acum cu Codin Maticiucicon photo

Tristan Tate a cunoscut anul acesta faima, odata cu povestea de dragoste plina de pasiune, traita alaturi de Bianca Dragusanu.


Insa Tristan nu este deloc strain de personajele mondene ale Capitalei, mai ales ca englezul are o mica slabiciune pentru frumusetea romancelor.

In trecut, el s-a mai iubit cu o focoasa bruneta, pe nume Andreea, cu care se pare ca ar fi trait o poveste de dragoste sincera. Pana la un anumit punct!


In ciuda faptului ca Andreea i-a fost alaturi si in perioadele grele, atunci cand Tristan nu invartea atat de multi bani, iata ca luptatorul a calcat stramb si a inselat-o pe frumoasa romanca.


Andreea nu a putut sa ii ierte aceasta greseala si au decis sa puna capat relatiei.
In prezent, petrecareata Andreea si-a gasit un alt "crai". Este vorba de nimeni altul decat Codin Maticiuc, personaj emblematic al vietii de noapte bucurestene. Cei doi ar forma un cuplu de cateva luni bune.

 

Adevărul surprinzator despre problemele de sănătate ale lui Borcea! De ce şi-a făcut omul de afaceri analizele la cap! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fostul Biancăi Draguşanu a ieşit la agăţat! Tristan Tate s-a dat în stambă în club, dar tot a... rataticon photo

Vedete

Fostul Biancăi Draguşanu a ieşit la agăţat! Tristan Tate s-a dat în stambă în club, dar tot a... ratat

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, pare că, în sfârşit, şi-a revenit după despărţirea de vedeta TV şi a revenit la vechile sale obiceiuriŞ cheltuirea banilor în speranţa că vreo domnişoară care speră să dea lovitura va ”pica”...

Titlu secțiune