Vedete

Motivul pentru care Tristan Tate s-a despartit de fosta lui iubita, Andreea! Bruneta se iubeste acum cu Codin Maticiuc

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Motivul pentru care Tristan Tate s-a despartit de fosta lui iubita, Andreea! Bruneta se iubeste acum cu Codin Maticiucicon photo

Tristan Tate a cunoscut anul acesta faima, odata cu povestea de dragoste plina de pasiune, traita alaturi de Bianca Dragusanu.


Insa Tristan nu este deloc strain de personajele mondene ale Capitalei, mai ales ca englezul are o mica slabiciune pentru frumusetea romancelor.

In trecut, el s-a mai iubit cu o focoasa bruneta, pe nume Andreea, cu care se pare ca ar fi trait o poveste de dragoste sincera. Pana la un anumit punct!


In ciuda faptului ca Andreea i-a fost alaturi si in perioadele grele, atunci cand Tristan nu invartea atat de multi bani, iata ca luptatorul a calcat stramb si a inselat-o pe frumoasa romanca.


Andreea nu a putut sa ii ierte aceasta greseala si au decis sa puna capat relatiei.
In prezent, petrecareata Andreea si-a gasit un alt "crai". Este vorba de nimeni altul decat Codin Maticiuc, personaj emblematic al vietii de noapte bucurestene. Cei doi ar forma un cuplu de cateva luni bune.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asaicon photo

Stiri

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asa

Romanii sunt inventivi, asa ca dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume, care apartine unui roman stabilit in Anglia.

Titlu secțiune