Motivul real pentru care Mihai Bendeac nu-și dorește să devină tată! A spus-o chiar el, fără ocolișuri

Mihai Bendeac a vorbit în urmă cu ceva timp despre faptul că nu se gândește să-și întemeieze o familie.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Mihai Bendeac se numără printre cei mai îndrăgiți și apreciați actori de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, bărbatul a reușit să atragă de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas. Pe lângă faptul că mulți îl apreciază pentru activitatea sa profesională și pentru cariera pe care a construit-o în domeniul actoricesc, Mihai Bendeac este și un bărbat extrem de dorit,

multe doamne și domnișoare dorindu-și să intre în grațiile acestuia.

Ei bine, însă, deși de-a lungul timpului actorul a avut mai multe relații cu femei celebre din România, niciuna dintre acestea nu a reușit să-i schimbe mentalitatea legată de căsătorie, asta pentru că Bendeac și-a susținut mereu dorința de a nu-și întemeia o familie.

Citește și: ”L-am lăsat pe unu să-mi facă curte” Mihai Bendeac, uimit de dezvăluirea mamei sale. Ce a putut face Emilia pentru o bucată de carne: „Vorbești serios?”

Bineînțeles, nici de faptul că ar putea ca în viitor să devină tată nu încape în discuție, mai ales că acesta a povestit, în urmă cu ceva timp, că nu se vede în postura de soț și de părinte, având în vedere că se plictisește destul de repede de femeile care intră în viața lui, pe motiv că are nevoie de libertate și de intimitate, potrivit declarațiilor sale din trecut.

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Mihai Bendeac a avut mai multe relații cu femei celebre

Cunoscutul actor a avut mai multe relații cu femei cunoscute în România, precum Mirela Zeta, femeia alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 2 ani.

De asemenea, o altă relație pe care actorul a avut-o a fost cu Sore, poveste de iubire care a durat doar câteva luni.

Citește și: Mihai Bendeac, reguli stricte pentru femeia din viața lui. Ce pretenții are actorul de la partenera lui: „Pe mine mă enervează foarte tare”

Totodată, cea mai controversată relație a fost, fără doar și poate, cea cu Roxana Vancea, la momentul respectiv fanii crezând chiar că bruneta îi va pune capac actorului și îl va face să se răzgândească în privința întemeierii unei familii, însă în realitate, lucrurile au stat diferit, cei doi ajungând astfel la despărțire.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Biografie Adriana Bahmuțeanu. Vârstă, studii, carieră, familie. Cine este, de fapt, celebra prezentatoare

Elena Merișoreanu reacționează dur, după ce Gheorghe Turda a spus că în tinerețe a fost o femeie libertină: ”Nu-l duce capul” Ce îi reproșează acum folclorista

„Doamne, ce lege absurdă” Cristina Șișcanu a rămas fără cuvinte când a văzut amenda! Ce sumă trebuie să plătească acum: „Am comis-o”

Emily Burghelea a recunoscut cum a trecut peste zilele de spitalizare. Proaspăta mămică spune cine și ce a ajutat-o să se țină pe picioare: „Îți revii fără să îți dai seama”

Se întâmplă în TOATE MAGAZINELE din România! Devine obligatoriu până pe 28 FEBRUARIE

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Oana Roman a declanșat „Jihadul”. Fostul soț și sora ei sunt în vizor

„Doamne, ce lege absurdă” Cristina Șișcanu a rămas fără cuvinte când a văzut amenda! Ce sumă trebuie să plătească acum: „Am comis-o”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies