Mugur Mihăescu, declarație emoționantă pentru fiica lui, Ivona: „Împlinirea mea e când îi văd zâmbetul!” Ce spune despre viitorul ginere

Actorul Mugur Mihăescu a vorbit despre relația pe care o are cu fiica lui, Ivona.

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Mugur Mihăescu a vorbit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, despre fiica lui, Ivona. Actorul s-a emoționat când a fost întrebat ce fel de ginere își dorește și dacă i-ar plăcea să semene cu el. 

Mugur Mihăescu face o declarație emoționantă pentru fiica lui, Ivona

Actorul din „Vacanța Mare” a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa, Ivona. Tânăra s-a stabilit în Marea Britanie din 2016, iar Mugur Mihăescu se bucură de fiecare moment pe care îl poate petrecere cu copilul său.

Citeste si: Cât de mare s-a făcut fiica lui Mugur Mihăescu! Ivona Mihăescu are o viață de vis la 21 de ani

Mugur Mihăescu face o declarație emoționantă pentru fiica lui, Ivona

El a mărturisit că doar fericirea fiicei sale îl face să fie un părinte împlinit. Mai mult, Mugur Mihăescu a dezvăluit că nu i-ar diplăcea ca viitorul ginere să semene cu el„Da. Chiar mi-ar plăcea. Mie mi-ar plăcea, dar nu știu ce i-ar plăcea ei. La întrebarea asta ți-a răspuns egoismul meu, că mie mi-ar plăcea. E pur și simplu plăcerea mea, pentru că știi să joci între două extreme și niciodată să cazi într-o extremă.

Sunteam tot timpul tentați de extreme. Eu sunt geamăn, m-am jucat între extreme, dar niciodată n-am zăbovit astfel încât să cad într-o extremă.

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Eu voi zâmbi în momentul în care ea va zâmbi. Eu voi fi fericit în momentul când ea va fi fericită.

Așa că, ce își alege ea, împlinirea mea e când îi văd zâmbetul. Dacă își găsește un nebun ca ta-su, felicitări. La momentul de față s-ar putea fi ambele variante în joc. Adică să aibă unul ca ta-su și să fie și fericită”, spune râzând Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu face o declarație emoționantă pentru fiica lui, Ivona

Cine este Ivona, fiica lui Mugur Mihăescu

Fiica lui Mugur Mihăescu, Ivona, în vârstă de 22 de ani este absolventă a Universității din Bath, Marea Britanie, specializarea Business Administration (Administrarea Afacerilor) și face tot posibilul să

își facă o carieră în acest domeniu. „Nu mi-am crescut fiica după o reţetă anume. Pur şi simplu, am decis împreună cu soţia mea, Rodica, să avem încredere totală în ea.  Dar, ne-am asigurat, şi eu, şi maică-sa, că a primit abc-ul regulilor de viaţă, alea care încep mereu cu regulile de bun simţ, cele pe care le ştim toţi', explica actorul, într-un interviu pentru Impact.ro.

Mugur Mihăescu va primi 150.000 de euro de la stat. Din ce cauză beneficiază actorul de această sumă?

Mugur Mihăescu face o declarație emoționantă pentru fiica lui, Ivona

Mugur Mihăescu mărturisea că atât el, cât și soția lui, au învățat-o pe Ivona să fie independentă. „Nu cred că i-am interzis ceva vreodată Ivonei. Iar dacă a fost să aplicăm ceva anume în educaţia ei a fost un singur lucru cert. Am încercat împreună cu Rodica, soţia mea, să-i punem în faţă şansa de a avea mai multe ocazii, oportunităţi de a-şi alege maniera în care va dori să trăiască. Practic, noi i-am dat doar cheile uşilor pe care ar fi putut dori să intre, cu tot bagajul ei de cunoştinţe şi de daruri natural, în viaţă.

Nu i-am spus fă asta sau asta, ia-o la dreapta sau la stânga. Nu, ea a ales mereu ce a considerat că e mai bine pentru ea! Nu m-aş fi supărat pe ea nici dacă ar fi ales să devină măturător. E nevoie şi de aşa ceva. Mai important e să-ţi faci treaba bine. Dar bagajul cu care a plecat la drum, ei bine, ăla e de la mine şi de la mama ei!‘‘, declara Mugur Mihăescu.

 

SURSE: Impact.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dan Petrescu, considerat cel mai bogat român, ar fi murit în accidentul aviatic din Milano! Cine sunt celelalte victime

Concurenţi Asia Express 2021! Cine sunt vedetele care au rămas în competiție la Asia Express, sezonul 4 FOTO

Cum a aflat Gabriela Cristea sexul copiilor ei? Vedeta a folosit o metodă surprinzătoare: "A ieșit că va fi fată"

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Doliu fără margini în România! A murit un mare actor. Îl știa lumea peste hotare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Țara își închide granițele în fața variantei Omicron. Pandemia va fi tratată ca o criză teroristă

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies