Musty Camara, surprins cu o fostă colegă de la Survivor România! Cum au fost filmați cei doi Războinici?!

Musty a fost surprins alături de o fostă colegă de la Survivor! Despre cine e vorba?

Autor: Amalia Florea

In articol:

În echipa Războinicilor mereu s-a vorbit despre grupulețe, alianțe și strategii, mai ales la începutul competiției, când încă se aflau acolo Alin și Musty, doi dintre cei mai controversați concurenți ai emisiunii din Republica Dominicană. Musty nu a fost prea plăcut în echipa lui, dar cu toate astea, fostul Războinic a reușit să lege prietenii în perioada în care a stat la Survivor România.

Musty și Maria s-au întâlnit după Survivor România. Cum au fost filmați?

Toți știu că persoanele de care s-a apropiat cel mai mult sunt Mellina, Maria și Sorin, care i-au fost alături chiar și atunci când toți îl criticau. Ei bine, din grupulețul lui Musty a rămas doar Sorin, restul fiind eliminați pe rând.

Ultima eliminată din competiție a fost Mellina, de care Musty s-a atașat foarte tare, iar cu doar câteva săptămâni înaintea ei, Maria. ( Musty, prima reacție după eliminarea Mellinei de la Survivor România. Ce mesaj i-a transmis ”furnicuței”)

Citeste si: Cine este iubitul Faimoasei Raluca Dumitru de la Survivor România. De ce își ține vedeta relația ascunsă

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

În urmă cu doar o zi, Musty și una dintre colegele lui de echipă au fost surprinși împreună. Mulți ar spune că e vorba despre Mellina, dar nu, ea nu a ajuns încă în România, dar cu siguranță se vor întâlni odată cu întoarcerea ei din Dominicană. Războinica de la Survivor cu care s-a întâlnit Musty Camara este nimeni alta decât Maria Hîngu, iar cea care se afla cu ei și i-a și filmat este Alice, războinica din sezonul 1 Survivor România. 

„Este o poveste de dragoste, o iubesc din tot sufletul meu. Mamă, cât o iubesc! Dar ca pe o soră. Mellina pentru mine este o soră în plus.

Nu știu de unde a scos lumea că e o dragoste, dar nu a fost așa. Ea s-a simțit foarte protejată de mine, mai ales în partea de mâncare, să învețe multe lucruri de la mine.

Ea s-a apropiat foarte tare de mine după aproape o lună.

Citeste si: Cine sunt noile concurente de la Survivor România. Au venit forțe proaspete pentru Faimoși și Războinici în Dominicană

La început nu prea mă înțelegeam cu ea. Ea se știe cu fratele meu de 17 ani. Mellina a simțit un sprijin din partea mea și eu chiar eram acolo pentru toți, care aveau nevoie de mine. Eu am fost mereu acolo pentru ea. O s-o vreau în viața mea mereu, dar eu o simt ca pe o soră. Mie nu mi-a greșit cu nimic. Eu chiar o iubesc foarte mult, și pe Maria o iubesc..dar trebuie să ne echilibrăm', a declarat Musty de la Survivor România, imediat după eliminare. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor România. Faimosul este campion internațional

Cine este Maria Chițu de la Survivor România 2021. Războinica este pasionată de dansul latino

Sindy o demască pe Mellina la Survivor România. Războinica spune cuvinte dure despre Furnicuță: „Are o invidie!”

Luna în Gemeni aduce schimbări foarte bune pentru 5 zodii

Șoc la Pro Tv! Un cunoscut prezentator și-a bătut soția: Mi-a dat un pumn în cap

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Motivul ciudat pentru care a fost arestat Bill Gates. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies