Nadia Comăneci, declarații copleșitoare despre divorțul care a devastat-o: „Nu mi-a picat deloc bine să aflu despre asta”

Nadia Comăneci, una dintre cele mai mari sportive ale lunii, a vorbit liber despre divorțul care i-a marcat viața.

Autor: Mihaela Costin

In articol:

Nadia Comăneci, un nume uriaș în gimnastica mondială, nu și-a uitat niciodată trecutul. Mereu și-a prețuit părinții și a susținut că i-au fost întotdeauna aproape. Însă, marea gimnastă a povestit un eveniment dureros care i-a marcat viața, mai exact divorțul părinților săi.

Nadia Comăneci a vorbit deschis despre divorțul părinților: "Nu mi-a picat deloc bine"

"Eram plecată în cantonament când am aflat că părinții mei se vor despărți. Bine nu-ți pică deloc, ca oricărui copil, nici mie nu mi-a picat deloc bine să aflu că părinții mei se despart, dar dacă așa au decis ei să facă, am înteles că e mai bine așa, că nu poate fi bine pentru mine și pentru fratele meu decât dacă le este bine și lor.

Daca le este bine părinților, îți este bine și ție, ca și copil… Este greu să înțeleagă un copil adâncimea acelei decizii, dar viața merge înainte", și-a amintit Nadia Comăneci.

Însă, în ciuda separării părinților săi, Nadia a continuat să aibă o relație specială cu aceștia.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru Larisa Iordache, după retragerea gimnastei din finala Jocurilor Olimpice: "Ea este o luptătoare și a luptat mereu în situații dificile"

Nadia Comăneci
Nadia Comăneci[Sursa foto: MediaFax Foto]

Nadia Comăneci, despre moartea tatălui său

Un alt eveniment nefericit din viața campioanei mondiale a fost decesul tatălui său. Nadia Comăneci a fost devastată de pierderea părintelui său și a rememorat nefericitul eveniment:

"Pierderea cuiva drag este pentru fiecare dintre noi un moment deosebit de greu, mai ales când acea persoană este părintele tău, cel care ți-a fost alături la primii pași în viață și care te-a sprijinit atunci când ți-a fost greu.

Oricine a pierdut un părinte, o persoană dragă, înțelege cât de greu este să vorbești în aceste clipe, chiar și despre momentele frumoase pe care le-ai petrecut cu părintele tău, sau despre orice altceva", a povestit Nadia Comăneci.

Tatăl Nadiei, Gheorghe Comăneci a încetat din viață pe 12 ianuarie 2012, la Spitalul Universitar de Urgență București. Bărbatul suferea de ciroză și fusese internat a doua zi de Crăciun, decembrie 2011, în urma unei hemoragii digestive.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Secretul Gabrielei Comăneci: este nepoata ultimului meșter popular cășunean

Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru Larisa Iordache, după retragerea gimnastei din finala Jocurilor Olimpice: "Ea este o luptătoare și a luptat mereu în situații...

Nadia Comăneci este în doliu! Cineva extrem de apropiat gimnastei a murit: „Dumnezeu să o odihnească în pace!”

Veștile sunt bune! Acești nativi vor avea parte de surprize

Pfizer schimbă formula vaccinului anti-COVID. Noul ser este complet diferit de restul

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Raed Arafat spulberă speranțele tuturor românilor. Ce se va întâmpla de sărbători: „Oamenii trebuie să înțeleagă. Situația este dificilă”

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies