Vedete

Narcisa Guţă, apariţie incendiară! A ieşit aşa pe stradă, iar toţi s-au uitat îndelung la ea!

Narcisa Guţă a slăbit considerabil în ultima perioadă şi nu ratează nicio ocazie pentru a se face remarcată, întrucât este adepta outfit-urilor care mai de care îndrăzneţe.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Narcisa Guţă, apariţie incendiară! A ieşit aşa pe stradă, iar toţi s-au uitat îndelung la ea!icon photo


În urmă cu puţin timp, Nicoleta Guţă a făcut publică o fotografie şi a reuşit să atragă simpatia fanilor, întrucât de această dată a renunţat la bijuteriile masive pe care le purta şi a ales să poarte...papuci cu blană.

Narcisa Guţă, apariţie incendiară! A ieşit aşa pe stradă, iar toţi s-au uitat îndelung la ea!


„Arăţi din ce în ce mai bine”, „Ce drăguţi sunt papucii cu blană roşie”, „Arăţi foarte bine după ce ai slăbit”, au fost doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune