„Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după ce artistul a vorbit despre ce s-a petrecut în Maldive! Care este adevărul despre căsnicia artistei

Vedete

„Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după ce artistul a vorbit despre ce s-a petrecut în Maldive! Care este adevărul despre căsnicia artistei

Armin Nicoară s-a apărat în fața acuzațiilor care i se aduc în scandalul despărțirii dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan.

Armin Nicoară s-a apărat din nou în fața publicului după ce a fost acuzat de nenumărate ori că ar fi motivul pentru care nașii lor de cununie, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, au probleme în cuplu. Artistul și-a expus punctul de vedere despre întreaga situație și, de asemenea, a dezvăluit care a fost reacția nașei sale după ce a oferit primele declarații despre presupusul divorț al celor doi soți.

Armin Nicoară  a declarat că fost considerat încă de la început vinovat, în urma pupicului pe care i l-a oferit nașei sale în timpul unui video realizat în Maldive.

În realitate, artistul a asigurat pe toată lumea că nu are nicio legătură cu problemele din cuplu pe care le traversează nașii săi. Fiind artiști, în mod inevitabil trebuie să își intre în pielea personajului și să joace după cum cântă muzica, pentru a face spectacol pentru fanii lor.

„Și dacă o pup pe nașa Georgiana, am mai pupat-o și pe nașa Roxana, acum Doamne iartă-mă, n-am făcut nimic rău. Am fost târât în acest scandal, Armin Nicoară mărul discordiei.

Dacă era ceva, ieșea nașul Rareș în public și spunea că e vina mea. Eu cred că nu am făcut nimic. 
Nu vreau să vorbesc! Nu sunt în măsură să vorbesc despre relația lor, mai ales că ei sunt de mult împreună”, a completat el.

Citește și: Cum a reacționat soțul Georgianei Lobonț când și-a dat seama că artista îl filma pe ascuns? S-a întâmplat imediat după ce au apărut la TV: „Îmi dai contractul, banii și apoi. Ai grijă”

Armin Nicoară, certat de Georgiana Lobonț pentru că a vorbit despre relația lor

Armin Nicoară a mai dezvăluit că Georgiana Lobonț l-a „certat” după ce, la scurtă vreme de la apariția declarațiilor controversate despre divorț, a oferit o serie de declarații prin care a mărturisit că nu el este mărul discordiei în relația nașilor săi, confirmând, subtil, că ar exista, de fapt, o serie de probleme în căsnicia nașilor săi.

„Cumva am fost târât în tot acest scandal, pentru că am fost acolo pe prima pagină, că Armin Nicoară a produs acest scandal și cumva e din cauza mea. Într-adevăr, am început seara un pic pe supărate, sunt picat psihic, pentru că nașa mi-a dat un mesaj, s-a luat cumva de mine că eu vorbesc. Eu nu vreau să mă bag în familia nimănui, adică nu cred că am vorbit nici după ce s-a întâmplat.

Am vrut să stau liniștit, dar toată lumea mi-a dat mesaje că din cauza mea s-au cert at ei”, a mărturisit artistul.

Citește și: Georgiana Lobonț și soțul ei, imagini fierbinți filmate in dormitor! Videoclipul apărut după zvonurile despărțirii! Fanii au reacționat imediat: „Doamneee”

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Ulterior, fiind aproape convins că nașii săi îi urmăreau în direct intervenția pe micile ecrane, Armin Nicoară a transmis că nu își mai dorește să fie tras de mâneca de nașii lui pentru că se apără în fața criticilor dure venite din partea internauților.

„Nu cred că un cuplu se desparte doar dacă eu mă duc și o pup. Cred că Georgiana se uită la noi și nu aș vrea să primesc, din nou, mesaje, să se ia de mine că eu vorbesc.

Eu mă apăr pe mine, nu eu m-am băgat în familia nimănui. În fiecare familie dacă există vreo ceartă, să-și rezolve certurile și problemele”, a mai adăugat el.