Nasrin Ameri și soțul ei

Nasrin Ameri a născut

Vedete

Nasrin Ameri a născut. Fosta prezentatoare a publicat prima imagine cu băiețelul ei: ”Bebeluș iubit și minunat”

Nasrin Ameri a devenit mamă pentru prima dată. Ce imagine a publicat vedeta?

La sfârșitul lunii februarie, Nasrin Ameri surprindea pe toată lumea cu un videoclip emoționant prin care-și anunța sarcina, deja avansată și mult așteptată de altfel. Însă, vremea a trecut și acum ea și soțul ei au devenit părinți pentru prima dată.

Astfel, în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare, bruneta a publicat prima imagine cu fiul ei, abia adus pe lume, în dreptul căreia a lăsat un mesaj de suflet, prin care a scos în evidență iubirea de care are deja parte micuțul, dar și legătura specialĂ mamă-fiu.

Citește și: Simona Hapciuc rupe tăcerea după ce s-a spus că a bătut-o pe Ameri Nasrin. Cum au stat, de fapt, lucrurile: ”A vrut să dea cu palma, am prins-o de mâini și am împins-o”

Nasrin Ameri a devenit mamă

”Bine ai venit pe lume, bebeluȘ iubit si minunat!”, a scris Nasrin Ameri, pe Facebook, în dreptul primei imagini cu băiatul ei.

După ce vestea cea mare a făcut înconjurul internetului, cei care fac parte din comunitatea online a proaspeților părinți au apăsat cu sutele butonul de like și le-au transmis numai de bine.

Nasrin Ameri

Nasrin Ameri a născut

[Sursa foto: Facebook ]

Citește și: Simona Hapciuc, prima declarație după răfuiala cu Ameri Nasrin: ”Legat de scandalul în care am fost implicată astăzi...”

”Sa vă trăiască sănătos! SĂ fiți fericiți! Felicitări! Să vă aducă multe bucurii”/ „Să ai o viață frumoasă și sănătoasă, puiuț mic”/ ” Să crească mare și sănătos alături de părinții lui frumoși”/ ”Să fie voios și bucuros”,

sunt doar câteva din reacțiile pe care le-au primit proaspeții părinți din partea internauților.

Venirea pe lume a copilului căruia, cel puțin deocamdată, Nasrin a dorit să îi țină ascunsă identitatea, s-a întâmplat exact la momentul dorit de vedetă, adică după ce s-a mutat în aceeași casă cu bărbatul iubit, după cununia civilă și după nuntă. 

Citește și: Scandal în televiziune! Simona Hapciuc ar fi atacat-o pe colega de emisiune, Ameri Nasrin. Una dintre ele a ajuns de urgență la spital

Totul a decurs conform planului și dorințelor sale, minunea din viața lor venind acum, când sunt o familie și în acte, și în fața Domnului.

”Mi-am dorit să fac lucrurile la timpul lor. Suntem mutați împreună recent, de vreun an și ceva. Și după nuntă, sper, doamne ajută, să se întâmple și celălalt lucru: un bebeluș”, spunea  Nasrin  în 2021, după cununia civilă, în cadrul unei emisiuni TV.