Cum arată Ameri Nasrin după ce ar fi fost lovită de Simona Hapciuc. Prezentatoarea TV a avut și prima reacție

Ameri Nasrin a avut parte de un scandal imens cu Simona Hapciuc, colega ei de emisiune!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Ameri Nasrin a postat prima fotografie cu ea, după ce s-a spus că Simona Hapciuc a bătut-o, zilele trecute, iar prezentatoarea TV ar fi ajuns la spital. Internauții au așteptat ceva timp o reacție de-a vedetei, după ce s-a zvonit că a fost rănită de Simona Hapciuc.

La rândul ei, blondina susține că nu a greșit cu absolut nimic și a dat de înțeles că nu a avut loc nicio bătaie. 

Citeste si: Simona Hapciuc, prima reacție după ce s-a aflat că Ameri Nasrin o dă în judecată: ”Nu am greșit cu absolut nimic”

Postrea făcută de Simona Hapciuc

Postrea făcută de Simona Hapciuc

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Suma e colosală! Cu câți lei se vinde o monedă de 2 euro din anul 2017...- bzi.ro

Ameri Nasrin i-a luat prin surprindere pe cei care o urmăresc atât pe micile ecrane, cât și pe rețelele de socializare, și a publicat pe Instagram o fotografie cu ea, cu mesajul: ”Pupici pentru tine”, adică pentru oamenii, care au încurajat-o după incident.

Ameri Nasrin

Ameri Nasrin

[Sursa foto: Instagram]

Nasrin Ameri o dă în judecată pe Simona Hapciuc

Între Ameri Nasrin și Simona Hapciuc a avut loc un scandal de proporții, iar prezentatoarea TV a ajuns la spital, după ce a suferit un atac de panică și vânătăi.

După incident, vedeta a mers la INML pentru certificatul constatator și s-ar fi dus și la secția de Poliție pentru a da declarații despre tot conflictul. În acest timp, fina lui Cristi Borcea a luat legătura cu avocatul ei, pentru a îl anunța că vrea să o dea în judecată pe colega ei de platou. O sursă apropiată a vedetei a precizat pentru Impact.ro.  că Ameri Nasrin s-a ales cu vânătăi pe mâini și a făcut un atac de panică.

Citeste si: Nasrin Ameri o dă în judecată pe Simona Hapciuc! Care este starea prezentatoarei tv, după bătaia încasată: „Are vânătăi pe mâini”

„Are vânătăi pe mâini și a făcut un atac de panică.  A rămas câteva ore în spital, pentru investigații medicale”, a declarat o sursă apropiată prezentatoarei tv.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies