Natalia de la ”Bravo, ai stil!” este super-sexy, însă mama ei este o ”bunăciune” Foto de senzație cu cele două EXCLUSIV

Natalia, noua concurentă de la ”Bravo, ai stil”, a participat și la show-ul "Supermodels by Catalin Botezatu", de la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

 

Natalia a fost la ”Supermodels by Cătălin Botezatu” cu mama, amândouă fiind concurente.  Și atunci și acum, Cătălin Botezatu a fost impresionat de modul cum arată mama Nataliei. Aurelia avea atunci 41 de ani. Acum, Botezatu spune că Natalia e frumoasă, dar… ”maică-sa arată senzațional. Vă spun, e beton”, a afirmat juratul ”Bravo, ai stil!” despre Aurelia.

Citeste si: Scandal pe zeci de mii de euro la azilul în care a trăit Zina Dumitrescu! Ce s-a întâmplat cu banii din contul ”colegei” creatoarei? Patronul azilului a cerut judecătorilor să rezolve situația

Citeste si: Maurice Munteanu, intrare de zile mari în platou la Bravo, ai stil! De unde a apărut Botezatu

Citeste si: Reacția cutremurătoare a lui Cătălin Botezatu la aflarea veștii că Zina Dumitrescu a murit! ”Nu pot să mai respir” EXCLUSIV

Natalia de la ”Bravo, ai stil!” a defilat în costum de baie cu mama ei

La “Supermodels by Cătălin Botezatu”, emisiune difuzată de Kanal D, cele două femei au defilat împreună, doar în costum de baie, și jurai că sunt surori, nu mama și fiică. Natalia Porumb avea atunci doar 18 ani, iar mama 41, și au făcut furori în fața juraților, impresionându-l chiar și pe Cătălin Botezatu. Natalia spunea atunci că ea și mama ei merg împreună atât la shopping, cât și în cluburi, la distracție, și că este tare mândră de cum arată aceasta. 

Aurelia s-a vopsit roșcată după ce a devenit vedetă la ”Supermodels by Cătălin Botezatu” și lumea spunea că semăna cu Bianca Drăgușanu. Acum, mama Nataliei este din nou brunetă, însă la fel de frumoasă și sexy, deși a împlinit 45 de ani. 

Acum, Natalia își încearcă norocul într-un alt show. Ea este concurenta intrată în această săptămână la ”Bravo,ai stil!” și încearcă să obțină titlul râvnit de toate concurentele:  Cea mai stilată femeie din România!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: