Scandal pe zeci de mii de euro la azilul în care a trăit Zina Dumitrescu! Ce s-a întâmplat cu banii din contul ”colegei” creatoarei? Patronul azilului a cerut judecătorilor să rezolve situația

Ion Cassian, directorul azilului unde a murit Zina Dumitrescu, a cerut acces la 125.000 lei din contul unei bătrâne care a fost co-locatară cu celebra creatoare de modă, pentru a-și deconta cheltuielile cu aceasta.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Ion Cassian se judecă cu o bătrână care a fost colegă de azil cu Zina Dumitrescu în urmă cu câțiva ani. Patronul azilului a încercat să convingă instanța să-i acorde dreptul de a scoate din contul femeii peste 125.000 lei (26.500 euro), bani care să acopere cheltuielile de cazare, tratament, îmbrăcăminte, cosmetice, divertisment, spital, etc. Suma reprezenta cam 90% din tot ce avea bătrâna în conturi.

fara descriere

De asemenea, Cassian a declarat în fața instanței că a plătit întreținerea apartamentului moștenit de femeie situat în București, că l-a zugrăvit și că achitat contravaloarea taxelor de succesiune după moartea singurei rude rămase în viață a acesteia. Cassian a adus facturi inclusiv pentru parfumurile pe care le-a cumpărat bătrânei în ultimii ani.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Cine are dreptate? Cassian spune că a tratat-o pe bătrână ca pe o prințesă

Procesul s-a judecat în 2015, la doi ani după ce Cassian devenise tutorele legal al femeii, tot prin decizie judecătorească. Instanța a apreciat că șeful azilului are dreptate doar în parte și i-a acordat eliberarea unei sume de zece ori mai mici decât cea solicitată de acesta: doar 13.000 lei. Judecătorii au considerat că restul cheltuielilor invocate de Cassian ”nu corespunde unei nevoi sau nu prezintă un folos neîndoielnic”, astfel că acesta a rămas în contul femeii. Cassian a făcut apel iar o decizie în acest dosar este așteptată peste două săptămâni. Șeful azilului va afla atunci dacă toate cheltuielile invocate în apel îi vor fi decontate.

fara descriere

Citeste si: „Fiica” secretă a Zinei Dumitrescu. Creatoarea de modă a dus cu ea în mormânt această poveste

Citeste si: Ce va face fiul Zinei Dumitrescu cu cenușa mamei lui! Acum s-a aflat totul

Citeste si: Cătălin Botezatu rupe tăcerea după moartea Zinei Dumitrescu! Ce spune designerul despre adevărata relație avută cu fiul ei natural! ”Nu cred că Zina și-ar fi dorit să lovească în Cătălin prin mine”! VIDEO EXCLUSIV

În prezent, Cassian nu mai este tutorele femeii, pentru că între timp a apărut o prietenă de familie care a obținut în instanță tutela. Femeia a ajuns în Prahova, acolo unde mai deține o proprietate. Momentan, banii au rămas în contul femeii, până la decizia instanței. În funcție de aceasta se va decide dacă banii merg la Cassian sau vor fi administrați de prietena femeii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate