Nea Mărin, prima apariție după ce s-a vindecat de COVID-19! Bărbatul îl face vinovat pe Liviu Vârciu pentru cele întâmplate: "Am fost la restaurant..."

Nea Mărin s-a vindecat de COVID-19 și acuză o persoană importantă de această infectare.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Nea Mărin s-a vindecat de COVID-19 și acuză o persoană importantă de această infectare.

Nea Mărin și soția lui au fost diagnosticați cu virusul provenit din China și au reușit să se refacă într-un timp destul de scurt. Celebrul prezentator îl acuză chiar pe Liviu Vârciu de cele întâmplate și chiar a declarat care a fost starea lui de sănătate pe toată durata tratamentului.

Nea Mărin, prima apariție după ce s-a vindecat de COVID-19


In articol:

Bineînțeles că prima apariție a lui Nea Mărin s-a lăsat cu ironii și tot felul de glumițe, așa cum a obișnuit pe toată lumea. După ce a reușit să se vindece de coronavirus, prezentatorul a povestit despre perioada cumplită prin care a trecut, atunci când a simțit pentru prima dată că era să moară. Totuși, se pare că artistul și-a revenit și are mai multă energie decât înainte. 

Invitat de Pepe să vorbească despre toată perioadă aceasta care l-a marcat, Nea Mărin a declarat că vionvat pentru cele întâmplate este Liviu Vârciu. Se pare că Marin Barbu a mers la restaurantul deținut de cunoscutul artist, iar de acolo ar fi început toată povestea. 

Citeste si: Alex Bodi, lovitură fatală pentru Bianca Drăgușanu. S-a aflat tot - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Nea Mărin s-a vindecat de COVID-19
Nea Mărin

Citeste si: Nea Mărin și soția lui, prima imagine din spital! Mesaj emoționant transmis de Liviu Vârciu: ”Tăticuțule, abia aștept...”

„După ce am fost la restaurant, la trei zile m-au luat noaptea frisoanele. Mi-am luat temperatura, 38,5. M-am dus la spital, m-am internat, am facut testul, la 6 dimineața am primit rezultatul. Și eu, și soția pozitivi”, a mărturisit Nea Mărin.

Chiar dacă în urmă cu doar câteva săptămâni, prezentatorul declara faptul că a trecut prin momente cumplite și că a simțit în tot acest timp că o să moară, se pare că situația este alta în momentul de față. Nea Mărin declară faptul că se simte mai bine ca niciodată și chiar susține faptul că este mult mai plin de energie, după ce a reușit să se vindece provenit din China.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Regulă nouă de la 1 ianuarie. Sute de mii de români sunt obligați să o respecte. E oficial

E oficial! Veste bună pentru români! Președintele Klaus Iohannis a anunțat redeschiderea piețelor. Când intră în vigoare măsura

Nea Marin, declarații șocante după ce s-a vindecat de COVID-19! "Eu nu mai ies de aici..."

Prima fotografie cu Nea Mărin și soția lui din salonul unde sunt internați! Cei doi soți au fost diagnosticați cu COVID-19

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies